Libor (31): V tom nejlepším přestala a odešla se slovy, že to byl trénink pro nového přítele

sexy muž
Zdroj: Pixabay.com

Libor měl problémy se svou mladší přítelkyní Naďou. Nechtěl, aby se od něj odstěhovala, ale potřebovali si dát pauzu. Když se Naďa přišla udobřit, Libor si myslel, že jsou na dobré cestě, ale ona uprostřed hrátek přestala a sdělila mu, že to byl trénink kvůli někomu jinému.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 06. 2020 16:30

Naďa byla o pět let mladší než já, ale já jsem si s ní rozuměl. Nebyla jako její stejně staré kamarádky. Asi po třech měsících našeho vztahu jsem jí dal druhý klíč od mého bytu a ona se nastěhovala. Bylo to fajn. Snažila se starat o věci v domácnosti a já pro změnu vařil večeře. Jenže po nějaké době jí vadilo, že si zajdu s kamarády do hospody. Měla problém s tím, že v noci chrápu, a pak už mi vyčítala každou maličkost.

Měli jsme neshody

V posteli nám to ale klapalo, tak jsem si říkal, že každá ženská má nějaké vrtochy a neřešil to. Jenže ona přidala ještě žárlivé scény a já toho už začínal mít plné zuby. Najednou už mi nepřišla tak vyzrálá, jak jsem si myslel. Vždycky, když jsem jí naznačil, že to asi nemá cenu, tak si mě udobřila v posteli a já jí dal ještě šanci.

Když za mnou jednou přiběhla za kamarády na fotbal a seřvala mě přede všemi, že jsem doma nechal nepořádek, už to byla poslední kapka. Řekl jsem jí, že se musí změnit, jinak o mě přijde, a hodlal jsem si dát pauzu. Ona ale neměla kam jít, a tak jsem ji nechal spát v ložnici a sám jsem spal v obýváku. Takhle to šlo asi dva týdny. Prohodili jsme spolu pár slov, ale já jsem se raději doma nezdržoval. Potřeboval jsem trochu času. Kamarádi mi říkali, že jsem blázen, když ji tam mám. Ale já asi tajně doufal, že se vzpamatuje.

Myslel jsem, že se přišla udobřit

Jednou večer za mnou přišla do obýváku. Vylezla zrovna z vany a měla jen ručník. Nemohl jsem z ní spustit oči. Přišla blíž, sundala mi kalhoty, neřekla ani půl slova a začala se udobřovat. Byl jsem v sedmém nebi, tuhle věc udělala v našem vztahu jen jednou, pak se vymlouvala, že jí to nedělá dobře. Takže jsem to bral od ní jako velké gesto.

Ležel jsem tam s rukama za hlavou a plně si to užíval, když v tom se Naďa zvedla a odešla. Nechápal jsem to. Nejdříve jsem byl naštvaný, že "zásilka nebyla doručena", ale pak jsem fakt myslel, že se jí třeba udělalo zle. "Jsi v pohodě?“ zeptal jsem se, ale ona se zavřela v ložnici. Šel jsem za ní a viděl, že má u okna připravený kufr. Suše mi odvětila, že potkala někoho nového a potřebovala si na mně vyzkoušet, jestli určité věci nezapomněla a umí je. Řval jsem na ni a nadával jí. To byl neskutečný vrchol. Okamžitě jsem ji vyhodil a než jsem zabouchl dveře, řekl jsem jí, ať příště nepoužívá tolik zuby! Hodně dlouho si teď budu dávat pozor.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články