Eliška (28): V opilosti jsem líbala kamaráda mého přítele. Řekl, že mi odpouští. Pak mi ve spánku provedl něco strašného

Eliška (28): V opilosti jsem líbala kamaráda mého přítele. Řekl, že mi odpouští. Pak mi ve spánku provedl něco strašného

Eliška nikdy nebyla svému příteli nevěrná, ale jednou se na narozeninové oslavě líbala s jeho kamarádem. Přítel jí řekl, že se to stane a že jí odpouští. Ovšem když spala, rozhodl se ji za její prohřešek potrestat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 06. 2020 10:00

Mám přítele Lukáše a jsme spolu tři roky. Nikdy jsme se nepodvedli a vždycky jsme jen druhého ve všem podporovali. Málokdy jsme se hádali, ale když už to bylo, odpustili jsme si během pár minut. I kamarádi v naší partě nám pořád říkali, že my dva spolu vydržíme celý život.

Byla jsem na nervy

Jednou odpoledne jsme ale měli trochu větší hádku. Já jsem chystala nějaké občerstvení na oslavu narozenin jeho kamaráda a Lukáš jen koukal na televizi a ani trochu mi nepomáhal. Dělala jsem jednohubky, připravovala chlebíčky a v troubě jsem pekla dort. Musela jsem se ještě upravit a času bylo málo. Křikla jsem na Lukáše, že by se už konečně mohl zvednout a pomoct mi, ale opáčil, že jsem si toho neměla vymýšlet tolik a dál sledoval televizi. To už jsem ztratila nervy a jeden chlebíček po něm hodila.

Naštval se a všechny jednohubky mi hodil do koše. Hrozně jsme se pohádali a tentokrát se ani neusmířili. Přijeli jsme na oslavu naštvaní a každý se bavil s někým jiným. Chtěla jsem, aby se mi omluvil, ale on mě ignoroval. Já jsem si dala trochu víc vína, než obvykle a začalo mi být všechno jedno.

Přepískla jsem to s alkoholem

Bavila jsem se, tančila a vesele si povídala s oslavencem Ondrou. Když jsem šla otevřít další flašku vína, Ondra přišel a řekl, že má vzadu připravenou krabici šampaňského. Šla jsem s ním a místo láhví jsem popadla jeho a začala ho líbat. Oba jsme byli opilí a vím, že normálně bychom to neudělali. V tom přišel Lukáš a viděl nás.

Odtáhl mě na vzduch a já brečela. Omlouvala jsem se, že jsem opilá, naštvaná a nevěděla jsem, co dělám. Lukáš mi řekl, že se to stane, odpouští mi a ať už se hlavně nehádáme. Byla jsem tak ráda. Celý večer už jsme byli jen spolu a domů šli zase ruku v ruce. Na usmířenou jsme se pomilovali a já spokojeně usnula na jeho hrudi.

Dal mi za vyučenou

Jenže druhý den jsem se probudila a dostala šok. Všude kolem byly moje vlasy. Moje krásné, dlouhé vlasy. V panice jsem letěla k zrcadlu a začala křičet. Lukáš se vzbudil a mlčel. Já jsem nevěděla, co se stalo, nepamatovala jsem si, že bych si je opilá stříhala. Jenže Lukáš se začal strašně smát a jen řekl: „Promiň, nevěděl jsem, co dělám.“

Hodně jsem se na něj zlobila, líbání trvalo jen pár sekund, ale vlasy budu mít krátké dlouho. Lukáš mě uklidňoval, že to jsou jen vlasy a že už ho prostě nemám podvádět. Nakonec jsme se tomu oba smáli a posílali fotky mého účesu kamarádům, ale byla to pro mě velká lekce.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články