Hanka (34): Toužím po tom, aby měl manžel milenku. Myslí si, že jsem se zbláznila

Hanka (34): Toužím po tom, aby měl manžel milenku. Myslí si, že jsem se zbláznila

Naše čtenářka Hanka na sobě začala pozorovat, že v těhotenství se jí úplně změnila povaha a byla naprosto ve všem v klidu, dokonce jí nevadila ani představa, kdyby měl manžel milenku. Když mu to navrhla, manžel její návrh odmítl.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 05. 2020 16:00

Než jsem otěhotněla, byla jsem povahou trochu neurotická, aspoň tak mi to říkal můj manžel Aleš. Všechno byl problém, vadilo mi, když nebylo po mém, jenže to se změnilo, jak jsem otěhotněla. Najednou mě zaplavil takový božský klid a byla jsem spokojená sama se sebou. Nevadilo mi vůbec, že manžel dlouho pracoval a po práci chodil s kamarády na pivo.

Tehdy mě to napadlo poprvé

Jednou přišel lehce přiopilý z hospody a strašně se omlouval, že ví, že mě zanedbává a že to napraví. Já mu ale v klidu odvětila, že mě opravdu vůbec nevadí, že je s přáteli. A on dodal: „Opravdu chodím jen pokecat, nemusíš se bát, že bych měl jinou,“ a zasmál se. Ale já jsem se nad tím tak zamyslela a došlo mi, že by mi to vůbec nevadilo. Nevím, jestli za to mohly hormony, ale kdyby mu to dělalo dobře, nebyla jsem vážně proti. Občas jsem mu nadhodila, že klidně může milenku mít, ale Aleš si myslel, že si dělám srandu a nereagoval.

Začala jsem dělat dohazovačku

Narodil se nám syn Kubíček. A všechno bylo super. Klid mě nepřešel, ba naopak. Kubík byl strašně hodné miminko a možná v tom hrál roli fakt, že jsem se ničím nestresovala. Jenže už devět měsíců po narození Kubíčka jsem opět otěhotněla a přišlo mi, že můj klid se zdvojnásobil. Řekla bych, že jsem byla až flegmatická a tehdy jsem si všimla, jak po Alešovi pokukuje naše sousedka.

A od té chvíle jsem nemyslela na nic jiného, než že bych mu ji dohodila. Pozvala jsem ji k nám na kávu a namluvila jsem jí, že máme volné manželství. A jestli chce, může si s Alešem klidně něco začít. Nejdřív na mě divně koukala, ale jakmile jsem jí zalhala, že o ní Aleš říkal, že je hezká, tak o tom začala přemýšlet.

Myslím to naprosto vážně

Aleš přišel domů a ona s ním začala flirtovat, samozřejmě on se držel zpátky a mně dělalo tak dobře, se na ně koukat. Schválně jsem se na chvíli vytratila, že půjdu zkontrolovat Kubu, aby měli soukromí a přála si, aby si spolu začali. Ale Aleš za mnou přiběhl celý na nervy, že po něm sousedka strašně vyjíždí a musel utéct.

Řekla jsem mu zcela vážně, že chci, aby měl milenku. Opravdu si to přeji a povoluji mu to, tak ať už to konečně pochopí a nebrání se tomu. Ale začal na mě řvát, že jsem šílená. Já se toho ale nevzdám, ukazuji mu fotky jiných žen, zvu sousedku častěji na návštěvy a doufám, že to klapne. Možná jsem divná, možná za to mohou hormony, ale teď to tak chci.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články