Petr (28): Striptérka na rozlučce se svobodou byla moje snoubenka. Od té doby ženám nevěřím

Petr (28): Striptérka na rozlučce se svobodou byla moje snoubenka. Od té doby ženám nevěřím

Jsou páry, které tráví rozlučku se svobodou spolu a se svými přáteli a jsou také páry, které ji uspořádají ve velkém stylu, jaký znají z amerických filmů. Jednu takovou rozlučku měl v plánu i Petr. Ovšem na konci jeho příběhu nebylo ANO, nýbrž NE. Tady je jeho příběh.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 05. 2020 11:00

Před rokem jsem na diskotéce potkal Vanessu. Byla to tanečnice v kleci, ale byla oblečená, žádné vulgarismy a já z ní nemohl spustit oči. Měla krásné černé vlasy a pronikavé oči. Když měla pauzu, dali jsme se do řeči. Byla naprosto pohodová. Domluvili jsme se, že počkám, až skončí a budeme si dál povídat. Měl jsem pocit, že ji znám celou věčnost.

Byl jsem jako zamilované štěně

Od toho večera jsem se na ní zašel ještě párkrát podívat a do měsíce jsme spolu začali chodit. Kamarádi mi ji záviděli, nikdo tak sexy holku neměl. Je pravda, že jsem trochu žárlil, že na ni všichni obdivně koukají, ale Vanessa říkala, že to má jen jako víkendovou brigádu přes léto. Normálně pracovala jako pokojská v penzionu za městem.

Trávili jsme spolu každou volnou minutu, a protože u mě prakticky pořád přespávala, nastěhovala si i zbytek věcí a oficiálně jsme spolu začali bydlet. Byla to jízda. Kamarádi ji milovali. A já se jednoho dne rozhodl udělat nejšílenější věc v mém životě. Požádal jsem ji o ruku.

Kamarádi mi uspořádali rozlučku

Plánovali jsme, kdy bude svatba a koho pozveme. Vanessa tu moc kamarádek neměla, protože se nedávno přistěhovala a s rodiči se nevídala, takže to bylo na mně. Nechtěli jsme nic velkolepého, stačila nám obyčejná svatba na radnici a potom mejdan s přáteli. Moje máma bohužel nežije, takže z rodiny jsem pozval akorát tátu a dva bratry.

Když se blížil den D, kamarádi mi týden předtím přichystali rozlučku se svobodou. Nabízel jsem Vanesse, aby šla s námi, stejně jsme měli jen popíjet v hospodě, ale Vanessa nechtěla, stejně prý měla tančit na diskotéce a popřála mi, ať se dobře bavím. Takže jsem se s nadšením šel. Ovšem byla změna plánu. Brácha zavolal taxi, a to nás odvezlo za město do sokolovny, která byla ten večer zamluvená jen pro nás. Byla to paráda. Hráli jsme kulečník, poker a popíjeli. A v tom to přišlo.

Málem jsem dostal infarkt

Kamarád mě usadil na židli doprostřed sálu a řekl: „Teď si užiješ.“ Asi jsem tušil, co to bude. V tom jsem slyšel dámské podpatky a spustila se hudba. Rozrazily se dveře a vešla dívka se zrzavými vlasy. Když udělala ještě pár kroků blíž, málem jsem dostal infarkt. Byla to Vanessa v paruce a jak mě spatřila, začala utíkat. Doběhl jsem ji a chtěl vysvětlení, co to má být. Říkala, že myslela, že budu večer ve městě v hospodě a že se živí jako společnice. Byla to rána pod pás. Žádná pokojská, všechno byla lež. Kamarádi se mi strašně omlouvali. Prý ji objednali podle fotky a na té ji nepoznali. Jim jsem to věřil, ale ženským dlouho věřit nebudu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články