Andrea (29): Chvilka nepozornosti při vášnivém milování, na kterou hned tak nezapomenu

Andrea (29): Chvilka nepozornosti při vášnivém milování, na kterou hned tak nezapomenu

Andrea chodila s Liborem a klapalo jim to spolu po všech stránkách. Když se k ní nastěhoval, kolikrát na ně v noci bouchali sousedé, ale oni si z toho nic nedělali. Jednou večer to ovšem s vášní přehnali tak, že Andrea měla z ostudy kabát. Co se stalo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 12. 06. 2020 16:30

Než jsem poznala Libora, tak jsem pár známostí měla. Nebývalo to nic extra, buď jsem si s nimi nerozuměla v komunikaci, ale v posteli to bylo dobré, nebo naopak. Po dalším neúspěšném vztahu jsem potkala Libora. Vypadal trochu jako grázl, a to se mi na něm strašně líbilo. Ovšem ve skutečnosti byl moc hodný a strašně dobře se mi s ním povídalo.

Byl dokonalý

Rozhodně jsem ho chtěla ještě vidět a hned další den jsme si dali rande. Celou dobu jsme se smáli a flirtovali spolu. Nikdy bych nevěřila, že chlap, který je tak přitažlivý, může být ještě skvělý i na povídání a je s ním navíc sranda. Bála jsem se, že jediný zádrhel bude v posteli. Když mě Libor šel vyprovodit domů, nepředstírala jsem ani, že mu chci ukázat svoje knihy nebo ho pozvat na kafe, rovnou jsme se přesunuli do ložnice.

Nic takového jsem ještě nezažila. Nejen, že věděl, co má se mnou dělat, ale fyzicky byl po všech stránkách perfektní. Měla jsem dokonalého chlapa a když se ke mně po pár měsících nastěhoval, sousedé z nás nemívali radost. Párkrát se stalo, že jsme měli za dveřmi lísteček, že v noci děláme hluk a oni nemohou spát. Řekli jsme si, že se pokusíme nebýt tak hlasití, ale nechtěli jsme se nijak výrazně omezovat.

O kousek vedle

Ovšem jednoho večera jsme přišli v dobré náladě posilněné alkoholem a strhali ze sebe oblečení. Vrhli jsme se na sebe a v tu chvíli jsem opravdu neřešila, jestli někoho vzbudím. Libor si musel udělat pauzu a šel se napít a pak na mně opět skočil. Jenže to bylo tak rychlé, že se spletl a já vykřikla tak, že to musel slyšet celý dům. „Tam ne, proboha!“ Nakonec jsem ho ze sebe shodila a odbelhala se uslzená do koupelny.

Slyšela jsem ještě jak na nás zvoní sousedé a Libor jim cosi vykládal. Trvalo mi asi dva týdny, než jsem si dokázala normálně sednout a když jsem na chodbě potkala sousedku, bylo vidět, jak zadržuje smích. Od té doby jsme už byli opravdu potichu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články