Monika (29): Šéf mě viděl nahou a začal po mně tvrdě vyjíždět. Dopadlo to jinak, než jsem chtěla

Monika (29): Šéf mě viděl nahou a začal po mně tvrdě vyjíždět. Dopadlo to jinak, než jsem chtěla

Monika má před sebou skvělou kariéru. V práci je velmi spolehlivá, se všemi měla vždy přátelské kolegiální vztahy. Jednoho dne ji však šéf překvapil ve sprše a věci nabraly jiný směr. Monika statečně odolávala, ale na jedné služební cestě se vše změnilo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 05. 2020 10:21

Miluji svoji práci. Kolik lidí tohle může říct? Já do ní opravdu chodím ráda. Když už si vezmu dovolenou, pracuji i na dálku a nemůžu se dočkat, až zase zasednu ke stolu. Je nás celkem deset i se šéfem a všichni jsme velmi dobří kamarádi. Chodíme si vzájemně na narozeninové oslavy, dáváme si dárky na Vánoce. Je to taková moje druhá rodina. Jednou jsem na poradě vymyslela, že bychom mohli jet všichni na víkendový pobyt, jako takový teambuilding. Myšlenka se všem líbila, a tak jsme za měsíc jeli na Moravu.

Nechtěné překvapení

Odpoledne jsme měli turnaj v nohejbalu. Větší legraci jsem nezažila. Po skončení turnaje jsem odešla do sprch a chtěla se jít rychle připravit na večeři. Vtom přišel i šéf Jarda a viděl mě úplně celou. Neměla jsem se kam schovat, možná jsem si spletla sprchy, nevím, každopádně jsem začala ječet a Jarda rychle zmizel. Po večeři za mnou přišel a chtěl si promluvit. Říkal, že se opravdu nemusím cítit trapně, protože se přece všichni známe.

Začal na mě dorážet

A tehdy to začalo. Byl jako vyměněný. Přede všemi dělal jakoby nic, ale jakmile jsem byla chvíli o samotě, hned za mnou přišel a začal si povídat důvěrněji. Chodily mi od něj zprávy, zda se nepůjdeme projít nebo nezajdeme do sauny. Musím říct, že ačkoliv mu bylo už čtyřicet, vypadal velmi dobře, ale byl to můj šéf, proboha. Čím víc jsem odmítala, tím dotěrnější byl.

Jakmile jsme se vrátili z teambuildingu do práce, poprosil mě, jestli bych ten den nezůstala déle, protože potřebuje pomoct. Všichni odešli a zůstali jsme jen my dva. Jarda si sedl tak blízko, že se mě dotýkal kolenem. A začal se ptát, jestli jsem spokojená s prací a platem. Zasmála jsem se, že plat by mohl být vždy lepší. A on mi nabídl, že bych si mohla výrazně polepšit. Jeho úmysly byly více než jasné. Nemohla jsem, líbil se mi, ale co by si ostatní pomysleli? Nechtěla jsem míchat práci s aférkou.

Služební cesta změnila mé plány

Za týden přišel s tím, že bude tři dny na služební cestě a jeden z nás pojede s ním. Samozřejmě, že jsem to byla já. V autě jsem mu říkala, ať si nemyslí, že se něco stane. Bral to v pohodě. Jenže se stalo. Druhý den jsme spolu u večeře probírali práci a on se zničehonic naklonil a políbil mě, až se mi z toho zatočila hlava.

Skončili jsme u něj na pokoji. A další noc zase. A protože před námi byl víkend, prodloužili jsme si pobyt. Byla jsem ze svého chování vyděšená, ale zároveň jsem se ho nemohla nabažit. Spustil to ve mně ten polibek. V práci děláme, že jsme jen přátelé a tajně se scházíme. Je to vzrušující, ale až na to někdo přijde, nebudou mě mít rádi.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články