Lucie (30): Myslela jsem si, že jsem partnera konečně pořádně rozparádila. Jenže se stalo něco úplně jiného

Lucie (30): Myslela jsem si, že jsem partnera konečně pořádně rozparádila. Jenže se stalo něco úplně jiného

Lucka má partnera, který je trochu introvert, což by jí nevadilo, kdyby se alespoň projevoval při milování. A protože ji jeho mlčení dost znepokojovalo, rozhodla se, že mu dopřeje nejdivočejší sex jeho života. To ale dopadlo trochu jinak, než očekávala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 06. 2020 16:30

S Milanem jsme spolu už čtyři roky a z toho tři roky spolu bydlíme. Chodíme často do společnosti, ale necítí se mezi lidmi ve své kůži. Sám říká, že je trochu introvert a nejlépe mu je, když jsme spolu jen my dva. A to je pravda, když jsme sami, je upovídaný, vtipný a výborně vaří. Je to na něm trochu vidět, protože má poněkud větší břicho. Ale já to na něm miluji.

Co mi ale trochu vadí, je to, že jeho introvertní povaha se projevuje i při milování. Je vždycky strašně potichu, nevydá ani hlásku a kolikrát ani nepoznám, že už je hotovo. Prosila jsem ho, jestli by mi mohl alespoň naznačit... ale nic. Nedokážu to vyčíst ani z jeho obličeje, tváří se pořád stejně.

Chtěla jsem z něj dostat nějakou emoci

Myslela jsem si, že to je mojí vinou, že to možná pro něj není takové terno. Řekla jsem mu, že jsem smutná, když nepoznám, jestli se mu to líbí nebo ne. Ale ujišťoval mě, že mu všechno vyhovuje a pokusí se na tom zapracovat. Jenže při dalším milování to bylo stejné, když jsem se ho na něco zeptala, zakuňkal jen: „hmm“ a to bylo celé. Tak jsem zkoušela něco nového. Mluvila jsem vulgárněji, nebo jsem předstírala, že jsem submisivní. Ale bez valného úspěchu.

Po skončení mi tedy řekl, že to bylo fajn, ale mně chyběl ten projev během "akce". Nebýt mě, tak by bylo slyšet i jak tikají ručičky na hodinách vedle v pokoji.

Málem jsem ho zabila

Jednou mě napadla taková věc, kterou jsem ještě nezkusila. Objednala jsem si erotický obleček pokojské. Vypadalo to moc dobře a jak mě Milan uviděl, úplně se mu rozzářily oči. Když jsem kolem něj chodila s prachovkou a ledabyle uklízela, netrvalo to dlouho a skočila jsem na něj. Hodlala jsem do toho dát vše. Začala jsem už trochu chytat křeče, když tu se Milan začal víc hýbat a vzdychat. To mě povzbudilo ještě víc a přidala jsem. A fungovalo to. Milan konečně sténal nahlas a já byla maximálně šťastná, že to zabírá. Nohy už mě hrozně bolely, ale nemínila jsem přestat, když v tom mě Milan popadl a setřásl ze sebe.

Vytřeštěně jsem na něj koukala a on se chytal za hruď a oddechoval: „Už?“ smála jsem se a on mi s přestávkami sdělil, že to bylo hrozný a nemohl vůbec dýchat. Málem jsem se propadla studem. Divočila jsem na něm jak na býkovi, zatímco on lapal po dechu a já si myslela, že to je nejlepší sex jeho života. Pár dní si chtěl dát pauzu od jakéhokoliv dovádění a když už jsme se k tomu vrátili, raději jsem pustila hudbu a byla ráda, že i když bude nuda, tak to přežije.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články