Soňa (27): Jsem těhotná a mám pořád chuť se milovat. Partner mě ale odmítá ze šíleného důvodu

Soňa (27): Jsem těhotná a mám pořád chuť se milovat. Partner mě ale odmítá ze šíleného důvodu

Soňa je v pátém měsíci těhotenství a užívá si svého stavu plnými doušky. Ke štěstí jí ale chybí jedna věc. Má teď stále častější chuť na milování, ale přítel jí ho nechce dopřát. Jaký k tomu má důvod?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 02. 2021 18:00

S Martinem jsme si miminko přáli už před rokem a je fakt, že když jsem neotěhotněla hned poprvé, co jsme to začali zkoušet, zpanikařila jsem.

Začala jsem mít chutě

To se ukázalo jako zbytečné, protože všechno chce čas, a já si nyní užívám pátý měsíc těhotenství. Na začátku jsem měla trochu nevolnosti, ale nic dramatického. Ani extrémní chutě na specifické potraviny se zatím neobjevily. Co mě ale překvapilo, je neskutečná touha po sexu. Přímo ukrutná.

Pořád jsem při chuti

Když jsem zjistila, že jsem těhotná, prohlížela jsem se několikrát denně a čekala jsem, kdy to na mně konečně bude vidět. Přestože jsem bříško neměla, kolegyně to na mně poznala okamžitě. „Máš jiné oči,“ říkala mi. Jak jsem se začala zakulacovat, téměř okamžitě jsem to poznala na prsou. Zvětšila se mi nádherně, a to jsem teprve v půlce těhotenství.

Přijdu si kvůli tomu jako sexy bohyně a jsem neustále vzrušená. Vždycky, když Martin přijde domů, rozvaluju se nahá na pohovce a svádím ho. Dříve mým roztaženým nohám neodolal, nyní se ale drží zpátky a mě to přímo ničí.

Když jsme se milovali naposledy, prosila jsem ho, aby byl vášnivější. „Trochu přitlač, neboj se,“ žádala jsem ho, ale jako by mě neslyšel. I tak jsem si milování užila. O dvě hodiny později mě ještě musel uspokojit rukou, protože jsem stále neměla dost.

Bojí se úplně zbytečně

Při poslední akci se bohužel zasekl. „Nemůžu na tebe, ublížil bych malému,“ vykrucoval se. Navrhla jsem, že si tedy sednu já na něj, ale ani to se mu nelíbilo. „Je to příliš blízko. Ucítí mě. Co když ho nějak šťouchnu,“ podotkl a mluvil zcela vážně. „Tak bude mít ďolíčky na tváři,“ smála jsem se, ale ze sexu nebylo nic.

Uspokojil mě opět rukou a ústy, ale dovnitř se prostě do porodu nic strkat nebude. A po porodu hádám, že také ne, minimálně po dobu šestinedělí. Strašně mě to trápí a přijde mi, že každým dnem je moje touha větší a větší.

Napadlo mě, že bych ho zkusila zneužít ve spánku, kdysi jsem to viděla v jednom filmu. Ale s mým štěstím by se lekl a shodil by mě na podlahu. Můj doktor řekl, že sex miminku neublíží, pokud to samozřejmě není nic drastického, ale mohu prý dělat všechno, na co se cítím. A já se cítím na pořádný sex, jenže Martin nechce poslechnout ani doktora.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články