Rosťa (32): Koupil jsem ženě dárek. Místo toho, aby měla radost, prskala vzteky

Rosťa (32): Koupil jsem ženě dárek. Místo toho, aby měla radost, prskala vzteky

Rosťa má doma rád pořádek a jeho manželka Lenka ho naštěstí udržuje s radostí. Aby to bylo zajímavější, koupil jí něco, o čemž se domníval, že z toho bude mít radost. To se ale šeredně spletl.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 02. 2021 18:00

Když jsem před dvěma lety vešel poprvé do Lenčina bytu, při pohledu na její domácnost mě zaplavil blažený pocit. Já jsem totiž pořádkumilovný člověk, ale Lenka, ta byla v uklízení jednička.

Zamiloval jsem se do ní

Každá věc měla své místo, ale nebylo to vůbec přeplácané. Žádné lapače prachu, všude čisto, vůně. Tehdy jsem si uvědomil, že bych ji chtěl za manželku. Nebylo to jen kvůli společné lásce k úklidu, ale udělala tím na mě takový dojem, že když jsme ještě ten večer skončili v její perfektně ustlané posteli, měl jsem jasno.

Chtěl jsem jí udělat radost

O půl roku později jsem ji požádal o ruku a nastěhovali jsme se k sobě. Vždycky, když chodila po bytě a uklízela, nemohl jsem z ní spustit oči. Lenku to moc bavilo, zpívala si u toho a kolikrát mě ani nenechala pomoct. „Mám svůj systém,“ říkala, a tak jsem se jen díval.

Nedávno jsem chtěl trochu okořenit náš život. Objednal jsem erotický obleček uklízečky, tzv. francouzské pokojské. Byla k tomu i prachovka, krajková čelenka do vlasů, prostě celý sexy komplet. Těšil jsem se jak malý kluk, až si to Lenka obleče a bude se v tom přede mnou nakrucovat a ohýbat.

Čekal jsem trochu jiný večer

Když balíček dorazil, nadšeně jsem jí ho předal a ona měla ohromnou radost, že jsem jí něco koupil. Ovšem jak to rozbalila, zatvářila se strašně kysele. „Co to je?“ zeptala se a koukala na to nedůvěřivě. Poprosil jsem ji, aby si to zkusila. Sliboval jsem si od toho hodně a navnadil jsem ji na žhavý večer.

Lenka šla do ložnice a já jsem netrpělivě čekal. Pak jsem ale slyšel, jak nadává, a šel jsem za ní. Viděl jsem, jak se z toho snaží vysoukat a prská vzteky, jaký jsem nemožný blbec, že jí kupuji tak trapný obleček. „Ses nepochlubil, že se ti líbí takové věci! Tohle já nosit nebudu! Nelíbí se mi to a je mi to malý!“ urazila se, že teď si akorát přijde tlustá. Omlouval jsem se, ale křičela jak smyslů zbavená, že očividně chci, aby byla hubenější. „Vychrtlá coura, co tu lítá s prachovkou?! Na to zapomeň!“ vyštěkla a třískla dveřmi.

Tři dny se mnou nemluvila, pak jsme se usmířili, ale od té doby si na uklízení bere tepláky a vytahané triko. Myslím, že mi to dělá naschvál.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články