Olda (34): Myslel jsem, že mám tu pravou. Poprvé jsem vyznal ženě lásku a ona mi jen poděkovala

Olda (34): Myslel jsem, že mám tu pravou. Poprvé jsem vyznal ženě lásku a ona mi jen poděkovala

Olda poznal úžasnou Editu a zamiloval se do ní na první pohled, i jeho přátelé mu ji záviděli. Hodili se k sobě a on byl šťastný, že konečně našel tu pravou. Když jí jednoho dne vyznal lásku, Edita svojí reakcí celý romantický večer zkazila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 07. 2020 08:00

Do práce k nám nastoupila krásná grafička Edita, šéf ji posadil hned vedle mého stolu a já z ní byl naprosto paf. Hodně se mě na začátku ptala, kde co najde, a já jí ochotně pomáhal. Za týden jsem se odhodlal k tomu, že jsem ji pozval po práci na skleničku, a nemohl jsem z ní spustit oči.

Měli jsme toho tolik společného, celý večer jsme se smáli a ona mě úplně uchvátila. Edita měla ale v tu dobu přítele, ale jak jsme se bavili každý den, nikdy jsem neslyšel, že by o něm říkala něco pěkného. Bylo mi jasné, že jim to neklape, když chodí tak často se mnou na pivo, ale neodvážil jsem se něco začít.

Byl jsem v tom až po uši

Trvalo to asi půl roku, když mi volala, že se pohádali a potřebuje se mnou mluvit. Přišla ke mně, dali jsme si skleničku a ona brečela. Nakonec jsem to už nevydržel a políbil ji. Edita se ničemu nebránila, ten večer jsme se pomilovali a potom odešla domů za ním. Byl jsem do ní blázen, ale nechtěl jsem na ni tlačit. Chodili jsme spolu do kina, na procházky, prostě jsme vypadali jako pár a já ji představil i přátelům, ale pouze jako kamarádku, protože si to tak přála. Chlapi z party mi ji záviděli a jeden s ní dokonce flirtoval, my jsme ale pořád byli spolu, i když byla zadaná. A normálně jsme spolu spali.

Po třech měsících se s ním rozešla. Byl jsem šťastný jako blecha, konečně byla moje. Edita se ke mně hned nastěhovala a já ráno dělal snídaně a staral se o ni jako o princeznu. Večer jsme se tulili u filmu, já jí masíroval nohy a každý večer jsme se milovali.

Poprvé jsem to vyslovil

Takhle spokojeně jsme si žili několik měsíců, kdy jsem si uvědomil, že to je první žena, kterou opravdu miluji. Nikdy předtím jsem to žádné neřekl, ale u Edity to bylo tak silné, že už jsem to nemohl tajit. Ten večer jsem romanticky vyzdobil celý byt. Edita přišla z práce a byla nadšená. Ptal jsem se jí, jestli je se mnou ráda, a ona řekla, že ano. Já se nadechl a řekl jí, že je první žena, se kterou jsem šťastný. „Miluji tě,“ řekl jsem, ona se podívala a dodala: “Děkuji.“ A to bylo všechno. Nic.

To bylo teda málo a hodně mě to překvapilo. Ptal jsem se jí, co se děje, ale říkala, že nic. „Tak proč mi neřekneš, že mě taky miluješ?“ nechápal jsem. Omluvila se, že bohužel nemůže. Dostal jsem takový vztek a zároveň mi to bylo líto. Šel jsem ven a jak jsem se vrátil, tak už byla pryč. Druhý den si přišla pro zbytek věcí a nemluvíme spolu. Ani v práci. Já už jí nemám co říct, byla první, které jsem vyznal lásku, a takhle mě zradila. Takovou chybu už nikdy neudělám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články