Adéla (35): Myslím, že se do mě zamiloval můj osmnáctiletý synovec. Chová se velmi zvláštně

Adéla (35): Myslím, že se do mě zamiloval můj osmnáctiletý synovec. Chová se velmi zvláštně

Adély manžel Pepa má bratra Tondu a ten má tři děti, které po smrti manželky vychovává sám. Nejstarší z nich je osmnáctiletý Jakub. Adéla ho zná už pět let, ale poslední dobou se začal chovat velmi podivně a ona se nemůže ubránit dojmu, že jí nadbíhá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 08. 07. 2020 16:30

Můj manžel Pepa je o pět let starší a má ještě staršího bratra Tondu. Jeho manželku Karolínu jsem ještě stihla poznat, jenže byla nemocná a chvíli od našeho prvního setkání zemřela. Byla to hrůza, Tonda zůstal sám na tři děti, přičemž nejmladšímu Davídkovi byly tenkrát čtyři roky. Marečkovi bylo devět a Kubovi třináct. Museli mu ze začátku pomáhat jeho rodiče, protože se z toho sesypal.

I my jsme přiložili ruku k dílu a často jsme si brali kluky na návštěvu. S Pavlem jsme se chtěli vzít, ale odložili jsme to o pár let, protože nám to bylo hloupé.

Byla jsem tu pro něj

Jak byl Kuba větší, ptával se mě občas na holky, radil se se mnou, jak má s nimi mluvit a já to s ním ochotně probírala, protože jsem cítila, že mu chybí maminka. Bylo mezi námi takové pěkné pouto. Jenže čím byl starší, tím víc se na mě díval trochu jinak. Všimla jsem si, že si mě prohlíží a častěji se se mnou objímá a já to brala jako projev náklonnosti.

Když slavil osmnáctiny, dal si s námi jedno pivko a jak šel Pepa spát, zůstali jsme na zahradě jen my dva a povídali si. Kuba mluvil o jedné holce, ale nevěděl, jestli s ní má začít randit, nebo ne, prý není tak hezká. Odvětila jsem, že krása není všechno a on se na mě dlouze podíval a řekl, že kdyby byla tak krásná jako já, vůbec by neváhal.

Není mi to příjemné

Vůbec jsem nevěděla, jak mám reagovat, takže jsem jen rozpačitě poděkovala a snažila se změnit téma. Když jsme se viděli příště, zeptala jsem se ho, jak s tou slečnou dopadl, ale on jen mávl rukou a řekl, že to odpískal. Prý neměla taková prsa jako já.

Okamžitě jsem ho zastavila, ať takhle nemluví, ale on se nedal zastavit. Nepřišlo mu na tom nic divného a následně se začal vyjadřovat o mém pozadí. Naštěstí do toho přišel Pepa a debata skončila. Jenže od té doby se s ním nedá už normálně mluvit. Vidím, jak na mě mlsně kouká, snaží se na mě udělat dojem a neposlouchá, co mu říkám. Roky jsem myslela, že máme pouto skoro jako máma a syn, ale nejspíš už z toho vyrostl.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články