Naďa (52): Syn se chová hrozně. Zásadně se rozchází se ženami před jejich narozeninami

Naďa (52): Syn se chová hrozně. Zásadně se rozchází se ženami před jejich narozeninami

Paní Naďa má dospělého syna Davida a snažila se ho vychovat, jak nejlépe mohla. Jenže poslední roky si všimla, že David střídá velmi často ženy a zjistila, že se s nimi pokaždé rozchází před jejich narozeninami. Když jí odpověděl, jaký má důvod, vytřeštěně na něj koukala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 06. 2020 07:30

Manžel od nás odešel, když bylo Davidovi pět let. Bylo to pro nás strašně těžké a David jeho odchod špatně nesl. Věděla jsem, že to zvládneme, a snažila jsem se moc, abych mu to vynahradila. Ale byly noci, kdy jsem brečela do polštáře.

David měl spoustu kamarádů a nosil dobré známky. Nakonec vystudoval i vysokou školu a já se dmula pýchou. Byla jsem hrdá, že jsem ho zvládla vychovat sama a byl úspěšný. Tenkrát chodil s Alenou. To byla opravdu milá dívka a také vysokoškolačka. Chodili spolu dva roky, a nakonec jim to nevydrželo. David byl z toho hodně zdrcený. Pamatuji si, že jí koupil k narozeninám letenky a těšil se, jak si užijí dovolenou. Jenže jim to nevyšlo a nikam se neletělo.

Měl jich opravdu hodně

Od té doby mi občas povídal o nějaké Lence, pak to byla Denisa, Radka, rok na to zase Katka. Říkala jsem si, že se snaží vzpamatovat z rozchodu, a proto střídá ženy jako ponožky. Jenže potom přivedl na návštěvu Veroniku. Byla úžasná, moc vtipná, a dokonce mi odpoledne pomáhala upéct buchtu. Mrkala jsem na Davida, že se mi moc líbí. A bylo vidět, jak je spokojený.

Když se blížily její narozeniny, koupila jsem jí kuchařku a navrhla Davidovi, že budu ráda, když přijdou na menší oslavu i ke mně. Ale on mi oznámil, že už spolu nejsou. Bylo mi to moc líto, chtěla jsem vědět proč, vždyť se k sobě tak hodili. On mi ale řekl, ať se nebojím, prý se k sobě po narozeninách možná vrátí.

Opravdu hloupý důvod

Vůbec jsem tomu nerozuměla, nakonec z něj vylezlo, že už to takto nějakou dobu dělá. Hodně ho to tenkrát vzalo, jak mu to nevyšlo s těmi letenkami. Takže se vždycky rozešel se s ženou před jejími narozeninami, protože nechtěl zbytečně utrácet za dárky, které se pak stejně nevyužijí. Někdy to prý bylo už po měsíci, někdy až za půl roku. Buď se s nimi po narozeninách ještě dal dohromady, nebo to nechal úplně plavat. Veroniku měl ale rád a měl v plánu jí pak napsat. Bylo to absurdní.

Vynadala jsem mu jak malému klukovi. Zavolala jsem okamžitě Verče a řekla jí, že musí přijet, David seděl se sklopenou hlavou a já jí řekla všechno, co jsem se zrovna dozvěděla. Hodně se jí to dotklo a já se jí ani nedivila. Nešlo jí o dárky, ale o to, že ho vážně měla ráda. Nakonec se usmířili, narozeniny jsme slavili dodatečně a jsou spolu doteď. Přála bych si, aby jim to vydrželo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články