Romana (30): Přítel se každé ráno vypařil dřív, než jsem se probudila. Tušila jsem, že něco skrývá

Romana (30): Přítel se každé ráno vypařil dřív, než jsem se probudila. Tušila jsem, že něco skrývá

Romana se seznámila se sympatickým Markem a po nějaké době chtěla, aby se k ní nastěhoval. Z počátku se zdráhal, ale když z toho byla Romana smutná, souhlasil. Jenže si všimla, že se začíná chovat podivně, a bylo jí jasné, že před ní něco skrývá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 06. 2020 14:00

Marka mi dohodila moje kamarádka. Vypadal moc sympaticky, byl to sportovec jako já a nechodil skoro vůbec do hospod. To se mi na něm líbilo. Vlastně jsme nechodili skoro nikam, dokonce i Silvestra jsme trávili jen spolu.

Já jsem měla svůj byt a on také. Po nějaké době jsem mu navrhla, aby bydlel u mě. Marek se trochu cukal, svůj byt pustit nechtěl, a tak jsem mu poradila, že ho může pronajímat. Jemu se to ale nezdálo a já z toho byla rozladěná. Myslela jsem si, že se jen vymlouvá a nechce náš vztah brát vážně. Nakonec tedy souhlasil a já měla radost.

Začal se chovat podivně

Ráno jsme se nevídali, protože odcházel do práce dřív než já. O víkendu jsem kolikrát vyspávala až do jedenácti a vzbudila mě až vůně oběda, který Marek připravoval. Jenže jednou jsem se o víkendu vzbudila dřív a Marek tam nebyl. Napsal mi, že šel něco koupit, a tak jsem to neřešila. Jednou v pondělí, bylo půl šesté ráno, jsem se vzbudila a potřebovala čůrat. Marek v posteli nebyl, a to bylo divné. Já normálně vstávala v sedm a on říkal, že odchází půl hodiny přede mnou a nechce mě budit, jenže teď bylo půl šesté. Poslal mi jen zprávu, že musel do práce dřív.

V sobotu ráno mě vzbudil rámus a já šla zjistit, co to je. Marek se obouval a chtěl zase odejít. Ptala jsem se, kam jde, ale řekl, že chce koupit snídani. Nebylo potřeba, jídlo jsme měli, ale on za sebou zabouchl dveře a utíkal pryč. Běžela jsem za ním na chodbu a řvala: „Počkej, žádnou snídani nekupuj,“ ale on mě už neslyšel. Jak se vrátil, tak jsem chtěla vysvětlit, co to bylo. On mi tvrdil, že mu nevadí vstávat dřív, ale nevěřila jsem mu to.

Tušila jsem, že někoho má

Začala jsem pozorovat, v kolik hodin chodí pryč. Dělala jsem, že spím, a vždycky, když odešel, tak jsem zapisovala čas. I o víkendu. Měla jsem toho už plné zuby a bylo mi jasné, že někoho má. Tak jsem jednou ráno počkala, jak odejde a bleskurychle se oblékla a šla zjistit, kam má namířeno. Když naskočil do tramvaje, šla jsem do druhého vagonu a čekala, kde vystoupí. Vystoupil o tři zastávky dál a šel k sobě domů. A v tu chvíli mi to došlo. Bydlela u něj ženská a on za ní ráno chodil. Začala jsem bouchat na dveře a řvala, ať otevře. Ale nikdo se neozýval. Volala jsem mu, on to zvedl a řekl: „Můžeš vydržet?

Po pár minutách otevřel a zíral na mě, proč tak vyšiluji. Já nasupeně prohledala celý byt, ale nikdo tam nebyl. A tak šel Marek s pravdou ven. Každé ráno odcházel k sobě, aby si došel na záchod. Styděl se to dělat u mě, abych ho neslyšela a nemyslela si něco špatného. Já jsem byla docela v šoku. Myslela jsem, že má ženskou a on místo toho chodil k sobě na velkou. Proto se nechtěl vzdát svého bytu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články