Zuzana (28): Chtěla bych chlapa, ale nemůžu o pořádného zavadit. Nadřízený mi udělal nabídku

krásná žena
Zdroj: Pixabay.com

Zuzana ukončila vztah a soustředila se jen na svou kariéru. Chodila jen do práce a domů a na nic jiného jí nezbýval čas. Brzy jí ale mužská náruč začala chybět a ona se s tím svěřila v práci. Její nadřízený jí udělal nabídku a Zuzanu tím velice překvapil.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 06. 2020 11:00

Po rozchodu s Adamem jsem se zapřisáhla, že si dám od chlapů alespoň rok pauzu. Adam mě podváděl a já to dlouho rozdýchávala. Soustředila jsem se jen na práci a zůstala tam i po pracovní době. Pracovala jsem jako kreativec, takže šéf ocenil, že dělám i něco navíc.

V práci jsme byli dobrá parta, a to včetně mého nadřízeného Vaška. Povídali jsme si o všem možném a jemu neuniklo, že trávím v práci hodně času. Řekla jsem mu, že jsem v práci, abych nemyslela na nic jiného. Jenže za pár měsíců se mi po chlapské náruči začalo stýskat. Nechtěla jsem se seznamovat po barech a ani kamarádky neměly nezadané přátele. Jednou jsem se o tom bavila s Vaškem a on mě povzbudil, že taková pěkná holka dlouho sama nebude.

Přišel s návrhem

Pozdě večer mi od něj přišla smska a hodně mě překvapila. Stálo v ní: „Proč nemůžeme být jen a pouze milenci?“ Trvalo mi čtvrt hodiny, než jsem odpověděla, protože jsem vůbec nečekala, že by o mě měl zájem. Nakonec jsem ze sebe vyplodila, že jsem dobrá nejen na sex, a on odpověděl, že kdybych si to rozmyslela, mám dát vědět. Vztah prý nehledá.

Od té doby se to mezi námi v práci změnilo. Nenápadně jsme spolu flirtovali a Vašek mi během dne posílal zprávy. Já se pořád držela toho, že hledám vztah, ale naše dopisování se mi moc líbilo. Nakonec jsme přešli i na erotičtější zprávy a mě to s ním lákalo čím dál víc. Rozuměli jsme si jako kamarádi, tak proč by nám to nemohlo vyjít. Chemie mezi námi byla od té doby pořádná, i když to nebyl šéf firmy, pořád byl můj nadřízený, a to mě děsně rajcovalo.

Rozhodla jsem se to zkusit

A tak jsem jeho nabídku znovu nakousla a chtěla vědět podmínky. Vašek si trval na svém. Žádné city, kino ani restaurace, jen sex a vše v naprostém utajení. Já si ale byla jistá, že když mě pozná ještě víc, zamiluje se, a nakonec vše přehodnotí. Tak jsem do toho šla. Sex jsem potřebovala a byla jsem připravena do toho dát vše. A bylo to fantastické. Začali jsme se scházet pravidelně a já tušila, že ke mně cítí něco víc. Při příchodu a na rozloučenou mi začal dávat pusu, což předtím nedělal, po sexu se se mnou tulil pod dekou a když jsem měla volno, psal mi, co dělám.

Když jsem si byla jistá, že se už chytil, naznačila jsem mu, že mi milenecký vztah nevyhovuje a chtěla bych něco víc. A v tu chvíli se odtáhl a opakoval, že o vztah nestojí a nechce mi ničit život. A tak jsem řekla, že v tom tedy budeme pokračovat, dokud někoho kloudného nepoznám. Za měsíc jsem mu zalhala, že jdu na rande, abych zjistila jeho reakci a moc se mu to nelíbilo. A tak jsem opět vytáhla téma vztahu. Jenže se zase zasekl. Vůbec mu nerozumím, zamilovala jsem se do něj a vím, že mě má rád, jen se bojí. Prý se v minulosti spálil, to i já, ale tahle hra mě už přestává bavit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články