Míra (35): Naše sousedka mě neustále pokouší. Už se to nedá vydržet

Míra (35): Naše sousedka mě neustále pokouší. Už se to nedá vydržet

Míra bydlí se svou manželkou v bytě a se sousedy mají velmi dobrý vztah. Jenže mezi ním a sousedkou začal přátelský vztah nabírat docela jiné obrátky a Míra má pocit, že už to déle nevydrží.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 06. 2020 16:30

S manželkou Káťou bydlíme v posledním patře menšího paneláku. Máme ročního Adámka a tříletého Pavlíka. Druhý syn byl poněkud neplánovaný, ale Katka zvládá všechno skvěle, akorát, že byt je nám už malý, proto koukáme po větším.

Jednoho dne se do bytu vedle nás přistěhoval mladší pár. Když jsme byli večer s Káťou na balkóně, sousedi vyšli na ten svůj a seznámili jsme se. Ty balkony jsou od sebe metr, takže jsme si podali ruce, já přinesl pivo, holky si daly skleničku vína a dlouho jsme si povídali. Bylo to fajn a sedávali jsme takhle docela pravidelně.

Sousedské vztahy

Její přítel je pohodář a Karolína také. Navíc je tedy moc krásná, prý se jednu dobu věnovala foto modelingu. Katka ale nikdy na žádné ženy nežárlila a staly se z nich kamarádky. Jednou jsem seděl večer na balkóně, Káťa usnula a přišla Karolína. Petr byl prý v práci, a tak jsme se bavili jen my dva. Byla skvělá, měla o všem přehled a oproti Katce byla hodně vtipná. Když jsem šel spát, špitla na mě, že se bude těšit na příště. Druhý den se k nám připojila i Káťa, Petr opět pracoval. Byla horká letní noc a Káťa odběhla do kuchyně pro vodu, když v tom se Karolína naklonila a zašeptala: „Mirečku, nemáš oheň?“ a vytáhla cigaretu. Trochu jsem znejistěl z toho, jak to řekla.

Asi týden na to jsme se s Káťou pohádali. Bylo příšerné horko a ona chtěla, abychom šli s klukama ven na hřiště. Neměl jsem nejmenší chuť jít v tom vedru ven. Sedl jsem si na balkon pod slunečník a relaxoval. Najednou přišla Karolína, že se bude opalovat. Bavili jsme se a do toho mi volala Katka, šel jsem telefonovat dovnitř, protože jsem věděl, že se budeme pořád hádat a když jsem se vrátil, zůstal jsem v lehkém šoku.

Od té doby na ni pořád myslím

Karolína ležela na lehátku a neměla na sobě vršek plavek. Zíral jsem na ni jak blázen a řekl jsem: „Promiň, já nevěděl“ a ona se zasmála, že to je v pohodě. Že se tak opaluje pořád a dál si se mnou povídala. Snažil jsem se na ni nedívat, ale nedalo se to. Vrchol byl, když si vzala opalovací krém a začala se s ním mazat. Musel jsem jít dovnitř. V noci jsem na ni neustále myslel. Byli jsme přátelé, měla pravdu, že na tom nic nebylo, u moře jsem viděl spoustu žen, které se opalovaly nahoře bez, ale tohle bylo jiné.

Druhý den jsme se s Katkou pořád nebavili a ona šla s klukama zase ven. Já šel na balkon a Karolína už tam byla. Nadšeně zavolala, že jsem konečně tady a potřebovala by namazat záda. Smál jsem se, že takhle dlouhou ruku opravdu nemám a ona řekla: „Však pojď dovnitř, já tě neukousnu.“ A tak jsem šel na chodbu a ona mi otevřela a zase na sobě neměla vršek. Nedokázal jsem potlačit svoje pocity. Pohled na ni mě vzrušil natolik, že si toho všimla i ona. Řekl jsem, že tohle nemůžu a zmizel k sobě do bytu. Od té doby se mnou neustále flirtuje, i když je s námi Katka a Petr, dívá se na mě a provokuje mě. Katka si ničeho ještě nevšimla a Petr to také neregistruje. Já se ale bojím, že jejím svodům neodolám a nedopadne to dobře.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články