Jitka (36): Manžel měl nechutného tajného koníčka. Jeho odhalení mi způsobilo pořádný šok

Jitka (36): Manžel měl nechutného tajného koníčka. Jeho odhalení mi způsobilo pořádný šok

Jitka žila s manželem Jirkou a měli normální manželství. Jednoho dne ale Jitka úplnou náhodou objevila manželovu sbírku. Z toho, co v ní viděla, se jí udělalo špatně.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 06. 2020 10:00

S Jirkou jsme měli takové normální manželství. Občas jsme se hádali, jako každý, ale jinak bych řekla, že jsme fungovali dobře. Byli jsme spolu osm let a je pravda, že s přibývajícími roky jsme spolu nespali tak často, ale nebylo to tak hrozné.

Chtěla jsem překvapit dceru

Naše dcera Anežka byla už větší a potřebovala počítač kvůli škole a jelikož se blížily její narozeniny, řekla jsem si, že jí bude stačit ten náš a sobě a manželovi koupím notebook. Chtěla jsem překvapit nejen ji, ale i Jirku. A tak jsem jednou večer sedla k počítači a začala přetahovat na harddisk všechny fotky z dovolených, nějaké soubory do práce a zbytek jsem mazala, aby měla co nejvíce volného místa. Ale počítač pořád ukazoval, že je někde několik giga a já hledala složku po složce, co to je.

Nechutná sbírka

Když v tom jsem narazila na složku „Microsoft Ifnoview“. Obyčejně bych složky s takovým názvem přešla, ale bouchl mě do očí ten překlep. Ifnoview? Tak jsem to otevřela a tam bylo asi deset složek označených podle roku, v rozmezí více jak deseti let. Když jsem jeden rok rozklikla, obsahoval několik dalších složek s názvy žen. Jako první jsem otevřela složku „Alenka“ a málem jsem spadla ze židle. Bylo to několik velice detailně intimních fotek a videí dané slečny. V dalších složkách to samé. Byly to tisíce a tisíce nemravných a někdy až opravdu nechutných fotografií žen. A v tom jsem na jednom videu poznala Jirku.

Okamžitě jsem za ním šla a požadovala vysvětlení. Začal na mě křičet, proč se mu hrabu ve věcech. Opáčila jsem, že kdyby měl složku s jeho jménem, ani by mě nenapadlo se do ní dívat, ale on si trapně udělal tajnou složku a ještě to měl špatně.

Nikdy bych to do něj neřekla

Strašně jsem zuřila. Jirka říkal, že na to už dávno zapomněl, že to jsou jeho bývalé známosti. Naštvaně jsem to celé šla smazat. A on na mě křičel, co to proboha dělám. Očividně na to nezapomněl, koukal se na to, zatímco já si četla v ložnici. Byla jsem znechucená. Dceři jsem dala raději ten nový notebook, kdyby náhodou bylo ještě někde něco schovaného. Netušila jsem, že je můj muž takový.

Mě si u toho nikdy nefotil, ani nenahrával. Strašně mě to zklamalo, nejen to množství, ale i to, že si ty fotky nechal jako trofej. Dcera měla z dárku obrovskou radost, ale já na tuhle oslavu asi jen tak nezapomenu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články