Hana (27): Líbání prý není nevěra, tvrdil přítel. Rozhodla jsem se mu udělit lekci

Hana (27): Líbání prý není nevěra, tvrdil přítel. Rozhodla jsem se mu udělit lekci

Hanka viděla, jak její přítel Daniel líbá kamarádku, a čekala, že jí to vysvětlí a omluví se. Dozvěděla se ale, že on to za nevěru nepovažuje a není to poprvé, kdy se líbal s někým jiným. Jak to Hana vyřešila?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 02. 2021 18:00

Ještě donedávna jsem žila v tom, že můj půlroční vztah s Danielem je založen na vzájemné úctě a věrnosti. Jenže pak byl Silvestr, a to mi dost otevřelo oči.

Taková menší sešlost

Daniel je hodně společenský a bývá rád středem pozornosti. Nejinak tomu bylo právě o Silvestru, kdy u nás byl jeho kamarád a moje dvě kamarádky. Byla zábava, hráli jsme hry a já jsem se zdržela alkoholu. Před Vánoci jsem totiž zjistila, že jsem těhotná, a Danovi jsem to chtěla říct, jak odbije půlnoc. Vymluvila jsem se na bolest žaludku a naštěstí to nikdo neřešil.

Nebavilo mě to

Jenže čím víc si dávali do nosu, tím méně jsem se chytala, co se vtipů týče, a přestalo mě to bavit. Šla jsem proto na chvíli do ložnice, že si na pár minut odpočinu, a když jsem se vrátila, Daniel se na balkóně líbal s Petrou. Myslela jsem, že snad špatně vidím, a popadl mě hrozný amok.

Kamarádka byla opilá, ale Daniel vnímal velice dobře, co dělá. Jeho reakce mě zasáhla: „Prosím tě, my se jen líbali. To není nevěra. Bylo to neškodný.“  Snažil se se mnou udobřit. Petra ale stejný postoj jako Dan neměla a hrozně se mi omlouvala.

Bylo evidentní, že ačkoliv je opilá, tak si uvědomuje, že to bylo špatné, a následně odešla. Po ní se rozloučili i ostatní a my jsme zůstali v obýváku sami, zatímco odbíjela půlnoc. Celý Silvestr jsem měla zkažený.

Nenapadlo mě jiné řešení

Daniel se ale odmítl omluvit, navíc to prý nebylo poprvé. „S žádnou jinou jsem nikdy nesouložil, jen jde občas o líbání, a to se nepočítá.“ Opakoval mi to tak dlouho, až mi ruply nervy. S tím, že jsem těhotná, jsem se nepochlubila.

Místo toho jsem na příští víkend zavolala kamarádovi a oznámila jsem mu, jaký mám plán. On k nám přišel, bavili jsme se, a jak si šel Dan zakouřit, začali jsme se líbat. Dan nás viděl a přiřítil se jako tajfun. „Zbláznila ses?! Co to děláš?“ křičel na mě. Oplatila jsem mu stejnou mincí a hrála jsem překvapenou. „Jenom se líbáme, sám jsi říkal, že to není nevěra.“ Načež jsem začala kamaráda zase líbat.

Danovi se to pochopitelně nelíbilo, evidentně se vžil do mé kůže a odtrhl nás od sebe. Pak jsme si o tom velice vážně promluvili a uznal, že to bylo hnusné. Slíbil, že už nic takového dělat nebude, a já jsem mu konečně oznámila, že jsem těhotná. Jsem z celé té věci ještě trochu zklamaná, ale věřím, že jsme si to jednou provždy ujasnili.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.01

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články