Bára (36): Dokážu se s manželem milovat, jen když myslím na jiné muže. Je to nevěra?

Bára (36): Dokážu se s manželem milovat, jen když myslím na jiné muže. Je to nevěra?

Bára má menší problém. Její manžel ji přestal přitahovat a ona se do milování s ním musí nutit. Zjistila, že jí pomáhá, když při tom myslí na někoho jiného. Po skončení má ale vždycky výčitky.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 12. 2020 18:00

Je to tak půl roku, co jsem zjistila, že se dokážu milovat s Liborem, pouze pokud si u toho představuji sex s jinými muži.

Dřív jsme to dělali pořád

Náš milostný život nebyl vždycky špatný. Na začátku vztahu jsme byli stále v posteli, ale po letech to ochablo a po narození syna úplně. Pak jsme to zase pomaloučku dávali dohromady, ale víc než jednou za měsíc to nešlo. To Libora moc neuspokojovalo a já myslela, že je problém jen ve mně.

Měla jsem problém

Pak mi došlo, že k tomu přispěl i on. Častěji jsme se hádali, a přestože jsme se vždy usmířili, uvědomila jsem si, že mě jeho slova zranila natolik, že jsem nebyla schopna milostného aktu. Libor to ale nechápal. Domníval se, že když jsme usmíření, tak je po problému. Já se to v sobě snažila vyřešit, ale nedařilo se mi to. Náš milostný život trpěl a mě samotnou to štvalo. Několikrát jsem si říkala, jak se na něj večer vrhnu, ale pak jsem to nedokázala.

Na manželství bez sexu jsme ani jeden přistoupit nechtěli. Jak z toho ale ven? To jsem zjistila, až když mi napsal bývalý kolega, se kterým jsem kdysi měla pletky. Žádný vztah, ale v posteli to se mnou uměl. Ptal se, jak se mám, že viděl moji fotku na sociální síti. Pak dodal, že jsem sexy jako nikdy předtím. Zarazilo mě to, protože jsem si připadala stará a postava také nebyla jako dřív. On ale podotkl, že kdyby mě potkal, neudržel by se.

Funguje to, ale mám výčitky

Strašně mě ta jeho slova vzrušovala, a i když jsem mu nic podobného neodepisovala, najednou jsem cítila, že potřebuji sex. Večer jsem se vrhla na Libora a on byl blahem bez sebe. Já jsem si ale celou dobu představovala kolegu. Fungovalo to, byl to jeden z našich nejlepších sexů. Byla jsem ráda, že se náš sexuální život zase probudil, a dělala jsem to takto pokaždé.

Stačilo jen myslet na kolegu nebo bývalého přítele. Když se se mnou dal do řeči chlápek v autoservise, představila jsem si, jak mě opře o auto a oddáme se zběsilému sexu. Večer jsem si na to vzpomněla a Libor nešetřil chválou, jaká jsem tygřice. Jen mě po každém milování přepadnou výčitky, jestli to není nevěra, byť jen v hlavě.

Když mě Libor hladí, myslím na to, že to je ruka někoho jiného. Jakmile jsem k němu otočená, hned se v mé hlavě střídá několik mužů, Libor ale nikdy. Ve skutečnosti bych ho nepodvedla, ale není i toto podvádění?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články