Věra (28): Plížila jsem se v pět ráno do koupelny, aby se mě milenec nelekl. Byla to hrůza

sexy žena v noci
Zdroj: Freepik.com

Věra měla milostný vztah s kolegou z práce. Když u něho poprvé spala, vstala dřív, aby se stihla namalovat, protože se bála, že by se mu nenalíčená nelíbila. Stalo se něco, co nečekala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 12. 2020 18:00

Ondru jsem poznala v práci a první rok jsme se vůbec nebavili. Až na jedné akci jsme se dali do řeči, a když kolega mluvil o postelových historkách, Ondra na mě pomrkával. Během chvíle jsme rozjížděli vlastní debatu na toto téma a já byla díky alkoholu velice otevřená.

Vnímala jsem ho jinak

Od toho večera jsem se na něj dívala jinak a byla mezi námi zvláštní chemie. Nakonec se zeptal, jestli bych nechtěla mít milenecký poměr. Nic víc, žádný vztah. Oba jsme byli bez partnera a trávili jsme spoustu času v práci. Neměla jsem prostor si hledat někoho na potěšení jinde, tak jsem souhlasila.

Schůzky probíhaly vždy u něj. První návštěvy jsme si před milováním povídali, aby to nebylo hloupé. Pak už jsme to neřešili. Sotva jsem vešla do domu, strhali jsme ze sebe oblečení.

Začala jsem k němu cítit něco víc

Moc se mi to líbilo, a i když byl v práci odtažitý, měla jsem pocit, že po každé další schůzce k sobě začínáme chovat city. Potom přišel večer, který byl úplně jiný. Dívali jsme se na film a popíjeli víno, poté jsme se pomilovali na gauči. Šli jsme s jeho psem na zahradu a pak jsme se přesunuli do ložnice. Bylo to, jako kdybychom už byli pár.

Byla jsem z jeho chování překvapená, protože se po sexu tulil, dával mi pusy do vlasů a řekl, že chce, abych tam přespala. Souhlasila jsem. Leželi jsme v objetí a mně se chtělo nahlas křičet, že jsem zamilovaná. Když usnul, dala jsem si budíka na pátou, abych se upravila dřív, než se probudí. Bála jsem se, aby se mě první společné ráno nelekl. Chtěla jsem zakrýt nedokonalosti.

Měla jsem plán

V pět jsem se probudila a hledala kabelku, ve které nosím taštičku s make-upem, jenže jsem ji nechala dole. To byl kámen úrazu. Ondrův pes byl totiž s námi v prvním patře a u schodů byla zavřená branka. Já ji otevřela a šla potmě dolů. Sotva jsem sešla z posledního schodu, spustil se alarm. Začala jsem panikařit, protože jsem to nečekala.

Do toho zběsile štěkal pes a najednou se vyřítil rozespalý Ondra s páčidlem v ruce a zuřil vzteky. Omlouvala jsem se. Bylo mi už jedno, že mě vidí bez úpravy. Vysvětlila jsem mu, co tam dělám. On ale nevěřil, že by někdo v pět ráno řešil make-up.

Nejdřív se rozhlížel, jestli jsem něco neukradla. „Myslel jsem si, že k sobě máme blíž, a ty se tu mezitím snažíš potají vypařit z domu,“ řekl zklamaně. Snažila jsem se to znovu vysvětlit, ale bylo to marné. Ondra mi zavolal taxíka, zamkl a šel spát. Od té doby se mnou nemluví, nechce to rozebírat. Kvůli své malichernosti jsem přišla o fajn milence a možná i budoucího partnera.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články