Helena (29): Když jsme byli v nejlepším, přišla mu zpráva. Milenka se ptala, jestli už spím

Helena (29): Když jsme byli v nejlepším, přišla mu zpráva. Milenka se ptala, jestli už spím

Helena byla zrovna v nejlepším se svým partnerem Ondřejem. Pokoušeli se o miminko, o kterém už dlouho snila, jenže místo šťastného konce přišel šok.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 11. 2020 18:00

Poslední dva roky jsem začala být hodně nervózní, protože jsem cítila, jak mi tikají biologické hodiny. Kdykoliv jsem viděla nějaké miminko, věděla jsem, že už je můj čas.

Musela jsem ho prosit

Jenže můj partner Ondra se na to necítil, přitom je o čtyři roky starší. První rok jsem to pouze naznačovala, pak už jsem ale vedla seriózní debaty a nakonec jsem prosila doslova na kolenou. Ondra ale pořád říkal, že je času dost a můžeme si ještě užívat. Já jsem lepšího chlapa do té doby nepoznala a nechtěla jsem ho ztratit, ale kvůli miminku jsme se dost hádali.

Konečně si to rozmyslel

Nakonec se mi ho podařilo naladit na tu správnou vlnu a začali jsme se snažit. Byla jsem tak šťastná a po každém milování jsem doufala, že se zadařilo. Měřila jsem si teplotu, sledovala, kdy mám ovulaci, ale nic se nedělo. Ondra říkal, že se musím uvolnit a nebrat to jako úkol. „Cítím se jako robot, který musí splnit misi,“ říkal. Je pravda, že jsem z toho byla dost v křeči, tak jsem si řekla, že si koupím pěkné prádlo, otevřu víno a nejdřív si budeme povídat, pak ho svedu.

Večer to byl krásný. Ondra se sice zpozdil v práci, ale i tak jsme si povídali skoro tři hodiny úplně o všem, poslouchali hudbu, popíjeli, a když jsem měla tu správnou hladinku, šla jsem na věc. Cítila jsem, že jsem uvolněná a chci si užít vyloženě to milování, tak jsem ho svedla přímo na gauči. Zavázala jsem mu oči a popustila uzdu fantazii. Řekla jsem, aby nic nedělal, že to tentokrát bude v mé režii.

Rána pod pás

Připadala jsem si jako hvězda z filmů pro dospělé, když v tom se rozsvítil Ondrův mobil, co měl na stolku vedle nás. Jak jsem byla nahoře, jen jsem se nahnula, abych viděla, kdo proboha píše v jedenáct večer. On si ničeho všimnout nemohl, protože měl šátek přes oči a mobil byl ztišený. Jenže i na té zamknuté obrazovce se ta zpráva zobrazila.

Odesílatelem byl „Úřad“ a text zněl: „Lásko, už spí?“ Nevěřila jsem svým očím a Ondra si odhrnul šátek a ptal se, proč jsem přestala. Byla to hrůza. „Úřad“ byl samozřejmě krycí název pro jeho milenku Danielu, se kterou spal. Když jsem si vzpomněla, kolikrát mu někdo ráno volal „z úřadu“, udělalo se mi zle. Takovou potupu jsem neunesla, myslela jsem, že se snažíme vytvořit rodinu. On si ale mezitím užíval jinde. Teď jsem sama a než najdu někoho, komu začnu znovu věřit, tak se asi miminka nedočkám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články