Karel (35): Partnerka chce milování jen v roušce a rukavicích, jinak nic nebude. Já to neudýchám

Karel (35): Partnerka chce milování jen v roušce a rukavicích, jinak nic nebude. Já to neudýchám

Karel má mladší přítelkyni, která mu oznámila, že se s ním bude milovat pouze v roušce a rukavicích a vyžaduje to i po něm. Nikoliv kvůli zdraví, ale protože se jí to líbí. Karel s tím má ale problém.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 22. 10. 2020 16:30

Přítelkyně Lucie je o devět let mladší a abych byl upřímný, nejsem typ, který by se chtěl ještě usadit, a říkal jsem si, že mladá holka bude nespoutaná a nebude také řešit závazky.

Byl jsem spokojený

Lucka je přesně to, co jsem hledal. Má ráda zábavu, neřeší hlouposti a v posteli s ní nikdy nebyla nuda, pořád vymýšlela nové nápady, jak náš milostný život okořenit.

Zvláštní přání

Nedávno ale přišla s tím, že by ráda měla během milování roušku a rukavice a chtěla to po mně také. Smál jsem se, že to je nesmysl, já pracuji z domu, jídlo si nechávám dovážet, prakticky teď nikam nechodím. „To není kvůli zdraví,“ ujistila mě a měla takový šibalský úsměv.

Řekl jsem si, že to teda zkusíme, ale byla to hrůza. Přes rukavice jsem skoro necítil její kůži a v roušce se nedalo dýchat, tak jsem si ji sundal, ale Lucie mě zastavila, že takhle teda ne. „Vždyť tu odpadnu,“ vysvětloval jsem jí, ale ona prosila, že se jí to nějakým zvláštním způsobem líbí a plní si se mnou své sny.

Neshodneme se

Zkusil jsem to ještě jednou, ale musel jsem to po pár minutách vzdát. Lucka se naštvala a řekla, že když to nechci takhle, tak ona má právo odmítnout normální sex. Je to absurdní.

Nespali jsme spolu týden a na mě je to už dlouho, Lucka mě provokuje, svádí a když má dojít na věc, opět mi před obličejem mává rouškou a rukavicemi. Odmítl jsem ji a ona si schválně pustila lechtivé video, kde to bylo přesně tak, jak si představuje. Nedalo se to vydržet, tak jsem si tu hloupou roušku nasadil a uvolnil si alespoň nos.

Když si toho všimla, zase bylo po všem. Mně se v tom ale blbě dýchá a mám pocit, že omdlím. Rukavice na rukou nesnesu a nechápu, proč to prostě nemůže být jako dřív. Jsem ochoten jí splnit jiná přání, ale ona chce jen toto, jinak nic nebude.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články