Andrea (27): Nějak jsem se zapletla se švagrem a teď se bojím podívat sestře do očí

Andrea (27): Nějak jsem se zapletla se švagrem a teď se bojím podívat sestře do očí

Andrea se nemůže podívat své starší sestře do tváře, protože se jednou večer zapovídala s jejím manželem a jedna věc vedla k druhé. Ani jeden nikdy nenaznačil, že by se mu ten druhý líbil, bohužel ten večer se to zvrtlo a všechno se tím změnilo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 08. 2020 16:30

Plánovala jsem pro sestru Mirku k třicátým narozeninám tajnou oslavu, a proto jsem volala jejímu manželovi, aby mi pomohl vypilovat detaily. Leoš přišel ke mně a domlouvali jsme se, jak to udělat, aby na to Mirka nepřišla. Měli jsme s Leošem pohodový vztah, takže jsem otevřela vínko a psali jsme seznam hostů.

Jak vyslovil, že by mohla přijít i její kamarádka Eva, zakuckala jsem se, až mě musel bouchat do zad. „Ona se s ní ještě kamarádí?“ nechápala jsem. Eva byla totiž i moje kamarádka, ale před dvěma lety jsem ji přistihla s mým tehdejším přítelem Davidem a od té doby s ní už nepromluvila. Mirka to se mnou dost prožívala, myslela jsem, že se s ní už také nebaví, ale podle toho, co Leoš vyprávěl, jsem se hodně pletla.

Dostala jsem vztek

Vyklopila jsem do sebe víno a rázně řekla, že Evu zvát nebudeme, protože by se mi vysmála. Leoš řekl, že by to tak určitě nebylo, tak jsem mu vylíčila, co všechno mi řekla, když jsem ji nachytala s přítelem. Místo omluvy mě před ním začala shazovat. „Nejsi tak hezká, máš velký stehna, žádný prsa a je s tebou nuda, říkal David.“ Jak jsem na to vzpomínala, popadl mě znovu vztek. Leoš mě ale začal brzdit. „Proboha, co to je za nesmysly? Já ji viděl a rozhodně jsi stokrát hezčí…“ v tom jsem přestala vyvádět a mlčky na něj koukala. „Ona je bohyně,“ řekla jsem sklesle, ale Leoš mě dovlekl k zrcadlu a spustil: „Vidíš, jaký máš krásný oči? A ty plný rty? Menší prsa jsou vzrušující a ten zadek…“ a pak se ho letmo dotkl.

V tu chvíli mnou projela taková vlna vzrušení, že jsem se neudržela a nahlas se nadechla. Leoš se omluvil a šel si sednout zpátky do obýváku. Já k němu přišla a vyzvala ho, aby to s tím zadkem dořekl. Nedořekl to. Začali jsme se líbat, zatímco mě za ten zadek držel, a pak jsme se pomilovali na gauči. Bylo to tak spontánní, vzniklo to prostě zničehonic.

Nevím, co nás to popadlo

Jak jsme skončili, domluvili jsme se, že to bude jen mezi námi, a já ho poprosila, abychom dokončili ten seznam. Ve vzduchu byla taková zvláštní atmosféra, měla jsem chuť se k němu schoulit a vnímat jeho vůni, ale zároveň jsem měla šílené výčitky. Když odcházel, šla jsem ho doprovodit ke dveřím. Objala jsem ho a zašeptala: „To jsme to zvorali“ a chtěla mu dát pusu do vlasů, jenže on se ke mně naklonil a v tu chvíli jsme se neudrželi a začali jsme se zase líbat. Bylo to tak divoké a nespoutané, že jsme opět skončili na gauči. Takovou vášeň jsem ještě s nikým nezažila.

Oslava proběhla přesně tak, jak jsem plánovala, Eva nedorazila, Mirka měla ohromnou radost a já se vymluvila, že mi není dobře a odešla dřív, protože jsem se jí nemohla ani podívat do očí. Leoš mi ještě večer psal, proč jsem zmizela a že mě potřebuje. Já jeho také, i když Mirce nechci ublížit, protože sama vím, jaké to je. Bojím se jen, že ta touha bude silnější než já.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články