Martina (33): Na seznamce jsem poznala lásku svého života. Bojím se s ním ale sejít, lhala jsem

Martina (33): Na seznamce jsem poznala lásku svého života. Bojím se s ním ale sejít, lhala jsem

Naše čtenářka Martina byla dlouho sama, ale nakonec se rozhodla, že se porozhlédne na seznamce, kterou vždy zavrhovala. Netrvalo to dlouho a ozval se jí Petr a po pár měsících intenzivní komunikace se do něj zamilovala. Jenže se s ním bojí setkat, protože není taková, za jakou ji považuje.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 11. 07. 2020 11:00

Nepatřím vyloženě mezi královny krásy, ale pár partnerů jsem už měla. Nakonec ani jeden vztah nevydržel déle než rok a já byla dlouho sama. Z práce jsem nikoho mít nechtěla a mezi přáteli také nebyl nikdo, kdo by o mě stál. Vím, že si nemohu moc vybírat, a tak jsem nakonec zvolila seznamku. Vždycky jsem k seznamování tohoto typu měla odpor, připadalo mi, že mají inzeráty jenom podvodníci a ztracené existence. Jenže zoufalí lidé dělají zoufalé věci, tak i já jsem se tomu nakonec poddala a zkusila to.

Musela jsem trochu lhát

Dlouho se mi nikdo neozval, tak jsem nakonec svůj profil trochu přikrášlila. Popsala jsem se v tom nejlepším světle, přidala jsem pár adrenalinových koníčků, zájem o sport, a hlavně jsem si upravila fotky tak, abych byla přitažlivější. Stáhla jsem si různé aplikace, zhubenila si tělo, zvětšila oči, rty a prsa a pak jsem se sebou byla spokojená.

Netrvalo to dlouho a ozvalo se mi hodně mužů. Všichni byli zajímaví, ale nejvíce mě upoutal Petr. O pět let starší advokát, který nemá čas chodit po barech a lovit cizí ženy, proto zvolil tuto cestu. Imponovalo mi, jakým způsobem se vyjadřoval a byl tak vtipný. Nakonec jsme si psali na soukromý email, po nějaké době jsme si vyměnili i čísla a poprvé jsem uslyšela jeho hlas. Byla to fantazie. Povídali jsme si spolu každý den i několik hodin. Přes den jsme si psali zprávy do práce a večer se domlouvali, na který film se spolu budeme na dálku dívat.

Bojím se, že ho zklamu

Zamilovala jsem se do něj. Jednou večer došlo i na lechtivější zprávy a Petr mi napsal, že už to nemůže vydržet a musíme se co nejdříve vidět. Už to párkrát navrhoval, ale já vždy odmítala, že chci být opatrná, jenže teď jsem v tom byla až po uši a toužila jsem s ním být osobně.

Bohužel to ale nejde. Celou dobu jsem mu posílala upravené fotky, které mi nejsou vůbec podobné. Setkání můžu ještě prodloužit, abych zhubla, ale oči a rty si nezvětším. Nehledě na prsa. Prostě všechno špatně. Na jednu stranu si říkám, že by mu to nemuselo vadit, protože si píšeme a voláme už dlouho a určitě si se mnou rozumí nejen kvůli mému vzhledu. Na druhou stranu by mě asi také zamrzelo, kdybych si myslela, že přijde někdo, koho znám jen z fotek, a realita je jiná. Budu se mu muset přiznat a asi mu nejdříve zašlu normální fotku, než abych musela čelit tváří v tvář jeho zklamání.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články