Bára (32): Našla jsem si mladšího přítele. U oběda jsem potkala jeho otce, který byl můj první

Bára (32): Našla jsem si mladšího přítele. U oběda jsem potkala jeho otce, který byl můj první

Bára se zamilovala do mladšího muže a věk pro ni nebyl překážkou. Ovšem když u oběda potkala jeho otce, měla šok. Znali se totiž z dřívějška a to velmi dobře.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 10. 2020 16:30

Když jsem chodila na střední školu, spolužačky už v prvním ročníku rozebíraly vztahy a sex a já k tomu pořád neměla co říct. Žádného kluka jsem do té doby neměla a připadala jsem si skoro divná.

Starší muž

Když jsme byly jednou na diskotéce, dal se se mnou do řeči jeden starší muž. Mně bylo sedmnáct, byla jsem pořád panna, on mě chtěl pozvat na panáka, ale já mu oznámila, že ještě pít nemůžu. Na to konto mi říkal, jak jsem krásná a že působím strašně vyzrále a než jsem se nadála, milovali jsme se u něj doma. Imponovalo mi, že má o mě zájem starší muž, jemu bylo šestatřicet.

Pár dní jsme si psali, a ještě jednou spolu spali, potom jsem zjistila, že má Petr rodinu a lhal mi, a tak jsem to ukončila.

Konečně jsem se uvolnila

Nebyla jsem do něj zamilovaná a v podstatě jsem byla ráda, že už „to“ mám za sebou. Najednou pro mě bylo snazší si někoho najít, jako bych se vnitřně odblokovala. Pár delších vztahů jsem měla, ale pak jsem potkala Kubu.

Vysoký, svalnatý, s vousy, tipovala jsem, že je o pár let starší, pak mi prozradil, že mu nedávno bylo pětadvacet a já šla do kolen. Věk mě ale neodradil, protože se mi s ním tak dobře povídalo, že jsem to neřešila. Trávili jsme spolu spoustu času, chodili do kina, na výstavy a mě bavilo, jak má o všem přehled.

Když mi po půl roce oznámil, že jde v sobotu za rodiči na oběd a byl by rád, kdybych šla s ním, aby mě představil, neváhala jsem. Slušně jsem se oblékla a v duchu se smála, jak jsem nervózní, že se sejdu s rodiči. Doufala jsem, že jim nebude vadit, že jsem starší.

Rodinný oběd byl katastrofa

Nejdřív mě přivítala maminka, moc milá paní, pak vešel do kuchyně jeho táta. Byl to Petr. V tu chvíli jsem přestala dýchat a vytřeštěně na něj koukala a jemu to došlo taky. Je to už dlouho, ale kromě prošedivělých vlasů se téměř nezměnil. Petr mi ale pohotově podal ruku a řekl: „Nemusíte se mě bát, já jsem Petr“ a já mu roztřeseně potřásla rukou. Oběd pro mě byl příšerný, nedokázala jsem se mu podívat do očí a Kuba se mě pořád ptal, jestli jsem v pohodě.

Vybavovala jsem si, jak jsme spolu spali, a v duchu jsem počítala, kolik v té době muselo být Kubovi. Jak jsme dojedli, vymluvila jsem se na bolest hlavy a odešla jsem. Vběhla jsem do prvního obchodu a bezmyšlenkovitě si koupila cigarety. Kubu jsem měla moc ráda, ale toto bylo na mě velké sousto. Abych chodila s někým, s jehož otcem jsem přišla o panenství, to nejde, a tak jsem to ukončila.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články