Lenka (32): Tvrdil mi, že s bývalkou nic neměl, pak mě nakazil. Z toho už se nevylhal

Lenka (32): Tvrdil mi, že s bývalkou nic neměl, pak mě nakazil. Z toho už se nevylhal

Lenka má za sebou nepříjemnou zkušenost, kterou jí způsobil její partner Petr. Na oslavě kamaráda byla i jeho bývalá přítelkyně a Lenka se bála, aby se s ní znovu nezapletl. Petr jí přísahal, že se nic nestalo. Pak začala mít Lenka nepříjemné zdravotní problémy a její gynekolog jí sdělil krutou realitu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 30. 08. 2020 16:30

Jmenuji se Lenka a mám dva roky partnera Petra. Žijeme spolu, plánovali jsme budoucnost a miminko. Petr byl přesně ten typ muže, o kterém jsem vždycky snila. Když měl jeho kamarád oslavu narozenin, měla jsem zrovna horečku a nemohla jít. Celý den jsem se snažila ládovat léky, abych dorazila alespoň na chviličku, zejména i proto, že tam měla být Petrova bývalá přítelkyně. Byl to totiž jejich společný kamarád a já jsem chtěla, aby nás dva viděla spolu a nic si případně nedovolovala. Jenže horečka se mi srazit nepodařila, k večeru byla naopak ještě vyšší, a tak jsem nešla.

Petr mě vzbudil až kolem páté hodiny ráno, kdy se ve velmi podroušeném stavu svalil do postele. Druhý den spal až do oběda a bolela ho hlava. Nenápadně jsem se ho ptala, jestli tam byla i Alena. „Byla, ale skoro jsme spolu nemluvili,“ odpověděl. „Jak skoro?“ zajímalo mě a Petr se opravil, že vůbec, jen se pozdravili.

Jeho lež se projevila

Strašně mě svrběl jazyk a chtěla jsem vědět, jak vypadala, co měla na sobě, jestli jí to slušelo, nebo naopak. Petr se o takových blbostech nemínil bavit, ujistil mě, že nemusím nic řešit, a já toho nechala. Další dny jsme fungovali jako vždycky, nic se nezměnilo. Sex jsme spolu měli několikrát do týdně.

Ovšem jednoho dne jsem dole cítila nepříjemné pálení a objevila jsem spoustu větších vřídků. Zvenku i zevnitř. Hrozně mě to bolelo, tak jsem se rychle objednala ke gynekologovi. Ten mě vyšetřil a takovým znuděným hlasem, jako kdyby oznamoval, že prší, mi sdělil, že mám kondylomata. Nevěřila jsem svým uším, v hlavě jsem si představovala, že mám nádor a umřu. Doktor mi ale vysvětlil, že to život neohrožuje, jde o vysoce infekční genitální bradavice, které se přenáší pohlavním stykem. Ty, které jsem měla uvnitř, mi během vteřiny seškrábl a strašně to bolelo. Na zbytek jsem dostala mast.

Myslel, že mu to projde

Doma jsem na Petra uhodila a požadovala jsem, aby se přiznal. Ten ale zapíral do poslední chvíle. Až když jsem mu ukázala, o čem mluvím, tak hlasitě polkl. „Takže kdo to byl! Neříkej, že Alena,“ vyjela jsem na něj. Samozřejmě, že to byla ona. On měl jen jeden mini pupínek, odnesla jsem to nejvíc já. Petr se omlouval, že byl opilý a stalo se to omylem. Použili prý kondom, který je ale konkrétně u kondylomat naprosto k ničemu. „Díky bohu, že jsi mě nakazil, jinak bych se to nedozvěděla, co?!“ řvala jsem na něj a přemýšlela, jestli odejdu já, nebo půjde on.

Zůstali jsme oba. Prosil mě o odpuštění celou noc a další dny potom. Důvěra se špatně získává zpět, ale věřím, že po téhle zkušenosti bude věrný, jen potřebuji čas. Jednu věc jsem ale udělala s chutí, sehnala jsem si číslo na Alenu a oznámila jí, aby si zkontrolovala ty bradavice, kterými nás nakazila. Když začala koktat, zavěsila jsem. Neskutečně se mi ulevilo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články