Milada (60): Syn odešel potřetí od manželky. Opět ji prosil o návrat a já toho mám dost

Milada (60): Syn odešel potřetí od manželky. Opět ji prosil o návrat a já toho mám dost

Paní Milada má tři syny. Dva z nich mají spokojené manželství a daří se jim. Jediný, kdo jí dělá starosti, je Tonda. Během půl roku se k nim nastěhoval už třikrát, protože se chtěl rozvádět. Ačkoliv to bylo pokaždé kvůli manželčině nevěře, vždycky to je on, kdo prosí o návrat. Milada už se na to nemůže dívat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 08. 2020 08:00

S manželem Karlem jsme vychovali tři syny. Na rozmazlování byl spíše on, já chtěla, aby kluci byli samostatní a pracovití. Jindřich a Pepa mají každý dvě děti a obě snachy mám ráda. Jediná, ke které jsem nikdy nenalezla cestu, je Radka, manželka našeho nejstaršího Tondy. Už od prvního dne mi přišlo, že se povyšuje a nejsme jí dost dobří.

Tonda má s Radkou tři děti a po narození druhé dcery jsem si všimla, že mají problémy. Pokaždé přijel naštvaný, nechtěl se bavit, jen naštvaně vykuřoval a k večeru odjel. Pak už se začali hádat i před námi. Nechtěla jsem se do toho plést, vadilo mi akorát, když na sebe řvali před dětmi. Radka začala Tondu využívat. Chodila s kamarádkou neustále na kafíčka, do kina a on pořád hlídal děti. V sobotu se vracela až kolem páté ráno a druhý den vyspávala, takže opět hlídal. Zatímco když byl on po noční, Radku to nezajímalo. Strčila mu děti a „starej se“.

Nelíbí se mi, jak se chová

Pak to ale mezi nimi vygradovalo tak, že když se u nás objevil s kufrem, věděla jsem, že je konec. Celý večer jsme probírali, co se stalo. Když nám ukazoval zprávy, které našel, nestačili jsme se divit. Radka si psala se čtyřmi muži, a to dost nepřípustným způsobem. Nebyl pochyb o tom, že s nimi něco měla. Tonda z toho byl špatný, ale za dva dny nastal obrat. Místo toho, aby se omluvila, psala mu, že až se uklidní, tak se může vrátit, a on to udělal.

Bohužel jejich vztah se nelepšil a Tonda přišel za dva měsíce podruhé. Vím, že je to těžké, když jsou ve vztahu děti, ale to, co nám vyprávěl, nemělo obdoby. Opět milostné zprávy, dokonce ji viděl v autě s jiným mužem. Radka útočila, že je chorobně žárlivý a je pod její úroveň se o tom bavit.

Má ho omotaného kolem prstu

Tenkrát to trvalo pět dní a pak ji prosil, jestli může přijet. Musím říct, že po tomto návratu k nám nejezdil tak často, a já myslela, že si to vyříkali a tráví více času spolu. Když se u nás ukázali, tulili se a bylo to samé „lásko sem, lásko tam“. Jenže Tonda přijel potřetí a tentokrát i s dodávkou. Převážel obrazy, stůl, všechno oblečení a dokonce i sušičku. Radka s podváděním nepřestala, ba naopak.

Tonda ukazoval, jak mu psala, že nejmladší Lucinka stejně není jeho. Šla jsem do kolen a začala nahlas nadávat, i Karel se rozčiloval. Tonda měl připravené rozvodové papíry a ona psala, že je ráda podepíše, a požadovala tučné výživné. Za týden jsem se probudila a Tonda nikde. Napsal, že jel hlídat děti. Druhý den si přijel pro pár věcí, protože spolu všichni jeli na výlet. Karel se přihnal a začal křičet, že tohle už není normální a stěhoval se k nám naposledy. Radka ho podvádí všude možně a on je ten, kdo prosí o smíření. Jako matce se mi opravdu nechce přihlížet tomu, jak si ničí život.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články