Martina (29): Přítel mě ve snech podvádí. Heká ze spaní a já už to dál nesnesu

Martina (29): Přítel mě ve snech podvádí. Heká ze spaní a já už to dál nesnesu

Martina má poněkud bizarní problém. Její přítel Pavel pracuje jako fotograf a zabývá se převážně focením krásných žen. Několikrát se šla podívat, jak takové focení vypadá, aby se ujistila, že je vše v pořádku. Ale trápí ji jiná věc, Pavel začal hekat ze spaní a Martina je přesvědčena, že podvědomě touží po jiných ženách, a to ji vytáčí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 07. 2020 16:30

Já vím, že to bude znít asi hloupě, ale můj přítel Pavel mě podvádí ve spánku. Živí se jako fotograf a většinou fotí hlavně modelky do kalendářů a pro módní značky. Na začátku vztahu jsem byla nadšená a představovala jsem si, jak bude fotit i mě, jenže na to už bohužel nemá náladu.

Když jsem jednou večer koukala, jaké fotky upravuje, začala jsem žárlit. Jedna krásná žena za druhou. Občas byly i decentně odhalené a já se nesmyslně u každé ženy ptala, jestli se mu líbí. Pavel samozřejmě odpověděl, že ne, ale mně bylo jasné, že lže. Občas jsem s ním šla do ateliéru, abych viděla, jak to probíhá, ale všechno bylo opravdu profesionální. Některé modelky už znal a tykali si, přivítal je vždycky pusou na tvář a já si vedle nich přišla jako příšerná ošklivka.

Teď jsi hekl, a popři to!

Neustále jsem se s nimi srovnávala, ale Pavlovi jsem nechtěla nic říkat. Jenže jednou v noci ze spaní hekal. Vzbudilo mě to, myslela jsem, že mu není dobře. Začala jsem do něj šťouchat, abych zjistila, co mu je, ale on se zmateně probudil a odbyl mě s tím, že se mu jen něco zdálo. „Co se ti zdálo, že jsi hekal?“ zajímalo mě, ale řekl, že neví, ať to proboha neřeším, vždyť je noc.

Ale já to od té doby bohužel řešila, Pavel měl divoké sny častěji a častěji a mně už to neskutečně lezlo na nervy. Když jsem s ním byla na posledním focení, přišla jeho známá Andrea. Pavel ji objal a ona byla děsně veselá, až to hezké nebylo. „Jsi rád, že mě zase vidíš, co?“ smála se od ucha k uchu a Pavel podotkl: „To teda, vždyť mně se už o tobě i zdá“ a v tom mě popadl hrozný vztek.

Vytáčí mě to

Rychle jsem odešla na vzduch a oni si toho ani nevšimli. Doma jsem začala výslech. „Tak tobě se zdá o Andree, jo?!“ vyjela jsem na něj a on obracel oči v sloup a říkal mi, že to je jen práce. „A že se ti o ní zdají samé prasárny, to je taky práce?“ a Pavel nevěděl, co na to má říct. Pustila jsem mu nahraný zvuk, který jsem pořídila několik nocí po sobě, a když to poslouchal, úplně zrudnul.

Přísahal, že s nikým nic nemá a já mu to i věřím, ale jsem přesvědčena o tom, že podvědomě po nich touží. Není normální, aby vedle mě skoro každý večer hekal. „Nenapadlo tě, že si mi třeba zdá o tobě?“ řekl a já se začala smát. O mně, která nemá absolutně míry modelek, to určitě. Debata skončila tím, že se pokusí před spaním myslet na něco jiného, ale zatím to nemá valný efekt a já už to opravdu dál nesnesu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články