Lukáš (29): Přítelkyně je posedlá sociálními sítěmi, vše si fotí a lže. Už to ale přepískla

Lukáš (29): Přítelkyně je posedlá sociálními sítěmi, vše si fotí a lže. Už to ale přepískla

Lukáš má přítelkyni Ilonu, která propadla sociálním sítím. Neustále si vše fotí a záměrně lže, aby její život vypadal pohádkově. Lukáš už toho má plné zuby.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 10. 2020 11:00

Ilonu jsem potkal před rokem a líbilo se mi, jak to má v hlavě srovnané. Dalo se s ní bavit naprosto o všem a nadchlo mě, když hned po první schůzce dala na sociální síť fotku nás dvou a označila mě jako svého přítele.

Byl jsem rád, že náš vztah bere vážně

Opravdu mě to těšilo. Bývalá přítelkyně totiž za celé tři roky zveřejnila jen dvě naše fotky, jinak se tvářila, že jsem vzduch. U Ilony se mi líbilo, že se tím hned chlubí. Když jsem jí donesl kytku nebo nějaký dárek, hned si to naaranžovala, vyfotila a sdílela to, aby to každý viděl.

Na začátku jsem z toho měl radost a popohánělo mě to, abych ji překvapoval skoro každý den. Jenže po nějaké době už to začalo být otravné.

Začalo mi to vadit

Když jsem pro nás uvařil, nejen že jsem musel počkat, až všechno na stole ozdobí tak, aby to vypadalo na fotce lépe, ale ona si to ani neužívala. Fotila si jídlo ze všech stran, pak opakovaně dělala záběry toho, jak si ťukáme skleničkami, a nakonec jsme se povinně museli svalit na gauč a ležet v objetí po „romantické večeři od miláčka“.

Zatáhla mě do Pařížské ulice, která se hemží drahými obchody, a já se zděsil, že po mně bude chtít, abych ji nějakou nekřesťansky drahou věc koupil. Když jsme vešli do jednoho obchodu, protočily se mi panenky. Ilona se ale vyfotila s kabelkou v náručí a připsala k tomu, že jsem ten nejhodnější na světě. Samozřejmě, že jsem jí nic nekoupil.

Přeháněla to

Nedávno jsme šli do kina a měli ještě čas, tak jsem navrhl, abychom si došli na jídlo. Nevydělávám si málo, ale v penězích se také netopím, takže jsem zvolil normální restauraci, Ilona si ale všimla, že na ulici je jeden nóbl podnik a musela si ho jít vyfotit, aby opět dala na sociální sítě, že se jdeme najíst. „Proč to děláš?“ ptal jsem se jí, ale vysvětlovala, že to je jen, aby jí záviděla kamarádka.

Ráno to bylo také terno. Hodinu se upravovala, pak vlezla do županu a s horkým čajem si sedla na okno, abych zdokumentoval, jak „každé ráno rozjímá“. Byla to fraška. Začali jsme se kvůli tomu hádat. Nejhorší asi bylo, když mě nutila dělat společné fotky po hádce, na kterých jsme se měli tvářit jako zamilované hrdličky.

Jednou po sexu, kdy jsem vedle ní ležel a oddychoval, uběhly tak dvě vteřiny, kdy sáhla po mobilu a fotila nás s názvem Pelíšky. Měl jsem toho plné zuby a řekl jí, ať odejde, že na ty její falešné pózy nemám náladu. Ona se omlouvala a trochu to omezila, ale myslím, že jí to nevydrží.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články