Natálie (26): Přiznala jsem bývalému, že jsem ho podváděla. Vytasil se s něčím horším

Natálie (26): Přiznala jsem bývalému, že jsem ho podváděla. Vytasil se s něčím horším

Natálie chodila s přítelem Davidem. Jenže ani ne po půl roce to mezi nimi začalo skřípat a ona ho podváděla s někým jiným. Rok po jejich rozchodu na sebe opět narazili a ona mu ve slabé chvilce přiznala, že ho podváděla. Co jí na oplátku prozradil David?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 09. 2020 16:30

Davida jsem poznala na diskotéce. Byl tam se svými přáteli a já ho oslovila jako první. Bavili jsme se dobré dvě hodiny, pak jsem mu dala svůj telefon a následující den jsme si domluvili rande. Všechno bylo krásný a já si s ním užívala každou minutu.

Dostihla nás ponorka

Protože bydlel v bytě ještě s dalšími dvěma kamarády, navrhla jsem mu po dvou měsících, aby se nastěhoval ke mně. Líbilo se mi, že spolu fungujeme od prvního dne dobře, jako kdybychom spolu žili celý život. Jenže skoro po půl roce jsme začali mít ponorku. Přišlo mi, že je David docela línější, než býval. Najednou mu bylo zatěžko si uklidit věci, večer jsme kolikrát usnuli, aniž bychom si dali pusu, prostě to bylo divné. Snažila jsem se s ním o tom mluvit, ale takové debaty neměl rád.

Nepočítala jsem s tím

Když jsme šli posedět s kolegy z práce, opila jsem se a s jedním se vyspala. Měla jsem hrozné výčitky svědomí a jak jsem přišla domů, chtěla jsem se přiznat, ale David už spal, tak jsem si řekla, že to řeknu později. Jenže druhý den jsme se pohádali a nemluvili spolu tři dny. Uražená a se vzteklou náladou jsem se opět vyspala s kolegou.

Doma to bylo střídavě v pohodě a střídavě na bodu mrazu, nakonec jsem se rozhodla, že se nepřiznám a budu si občasně užívat s jiným. Přesto všechno jsem doufala, že se to mezi mnou a Davidem zlepší, ale pokaždé, když jsem přišla domů, tak buď ležel na gauči stylem „mouchy snězte si mě“ nebo byl u kamarádů. Nakonec jsme se rozešli.

Přiznala jsem se

Rok po rozchodu jsem na něj narazila na diskotéce a byla jsem vážně ráda, že ho vidím. Pozvala jsem ho na panáka a povídali jsme si jako nejlepší kamarádi. Bylo mi s ním tak příjemně a alkohol to umocnil, že jsem se mu přiznala, že našeho rozchodu lituji, a ještě víc toho, že jsem ho podváděla.

„Jo? Hmm,“ řekl a začal se smát. Já se smála taky, ale on nemohl přestat. Dodal, že se mi nediví, protože to prostě mezi námi nefungovalo. „Navíc jsem si díky tobě uvědomil, že jsem na kluky“ a kopl do sebe panáka. V tom mě smích přešel.

Vyjela jsem na něj, že jsme spolu přece spali, ale na to mi odpověděl, že to je sice pravda, ale často to nebylo, navíc s tím v té době dost bojoval a pak mu prostě došlo, že žít se ženou není nic pro něj. „Líbily se mi ale tvoje krátký vlasy,“ zase se smál. Musela jsem odejít, abych neřekla něco zlého. Takovou potupu jsem ještě nezažila, a to jsem si myslela, že bychom to mohli ještě zkusit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články