Milan (28): Při táboráku jsem ji načapal, jak se za stromem líbá s kamarádem. Měla směšnou omluvu

Milan (28): Při táboráku jsem ji načapal, jak se za stromem líbá s kamarádem. Měla směšnou omluvu

Milanova přítelkyně Klára mu jednou večer nachystala nepříjemné překvapení, když ji načapal, jak se líbá s kamarádem na táboráku, který sám zorganizoval. Ještě větší šok zažil poté, co se mu snažila své chování vysvětlit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 08. 2020 11:00

S kamarády jsme každoročně pořádali přes léto nějakou akci. Vždycky měl jeden člověk za úkol všechno vymyslet a jelo se. Tentokrát padla řada na mě a já měl tip na bezva místo u vody, kde by se dalo stanovat. Hlavně jsem věděl, že nedaleko bydlí další kamarádi, které jsem pozval na opékání buřtů.

Moje přítelkyně Klára byla nadšená, vyprávěla mi historky, když byla na táboráku ještě na škole a nemohla se dočkat. Bylo to poprvé, co jsem sebou vzal svoji holku. S Klárou jsme spolu chodili skoro rok, a i když byla o tři roky mladší, hodně jsme si rozuměli.

Bezvadný večer

Když jsme dorazili všichni na místo, bylo nás deset, postavili jsme stany, za chvíli dorazili ti dva kamarádi, co bydleli nedaleko, a já rozdělal oheň. Bylo veselo, kamarád hrál na kytaru a všichni jsme zpívali.

Kolem jedné hodiny ráno jsem si všiml, že tam Klára není, a ptal jsem se ostatních, jestli ji neviděli. Pár z nich bylo už dost opilých a smáli se, že raději utekla, když viděla, jak se bavíme. Šel jsem se podívat do stanu, ale tam nebyla. Při příjezdu jsme si určili, kam budou holky chodit na záchod a kam kluci, tak jsem se šel mrknout, jestli není tam, ale nikde nikdo. Už to přestávala být legrace a já měl docela strach, tak jsem šel blíž k lesu.

Nic horšího si vymyslet nemohla

Jak jsem rozsvítil baterku, zahlédl jsem ji, jak se líbá s mým kamarádem. Okamžitě jsem k nim šel a roztrhl je od sebe. Kamarád utekl a Klára nevěděla, která bije. Začal jsem se s ní hádat a chtěl jsem, aby mi vysvětlila, co to mělo znamenat, i když na to žádné vysvětlení nebylo dost dobré. Klára předstírala, že je naprosto v šoku. „Já myslela, že jsi to ty,“ snažila se mě chabě přesvědčit, že byla tak opilá, že si nás musela splést. Prý se šla vyčůrat a najednou jsem se vedle ní objevil a chtěl ji líbat. „Jasně jsem před sebou viděla tvůj obličej,“ dušovala se, ale já ji z toho nic nevěřil. Vyjadřovala se naprosto normálně, nepletl se jí jazyk tak, jak to u opilců znám.

Tu noc jsem přespal v autě, ale ráno jsem ji odvezl na vlak. Nadával jsem si, že jsem poprvé přivedl někoho sebou a takhle to skončilo. „Aspoň máš ve stanu víc místa,“ uklidňoval mě kamarád a v tu chvíli jsem se tomu začal strašně smát.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články