Martina (29): Přítel si oholil hlavu a mě to strašně odpuzuje. On už ale vlasy nechce

Martina (29): Přítel si oholil hlavu a mě to strašně odpuzuje. On už ale vlasy nechce

Když se Martina seznámila se svým přítelem Alešem, upoutal ji nejen svou povahou, ale i vzhledem. Vysoký, urostlý fešák, s pěknými vlasy. Jenže po jedné prohrané sázce si oholil hlavu a Martina šla do mdlob. Říkala si, že vlasy dorostou, ale Alešovi se to zalíbilo a rozhodl se novou image zachovat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 06. 2020 11:00

Aleše jsem potkala na diskotéce, je o pár let starší a dělá tam vyhazovače, jinak pracuje jako trenér v posilovně. Líbilo se mi, jak jsme si dokázali povídat hodiny a hodiny, a samozřejmě mě zaujal i jeho vzhled. Byl svalnatý, vysoký a měl pěkné vlasy. I když spolu ještě nebydlíme, hodně času trávíme spolu a buď u něj občas přespím já, nebo on u mě.

Jedna opilecká sázka

Jednoho dne jsme šli posedět s našimi přáteli a Aleš se se svým kamarádem vsadil, že vyleze na vysoký strom a když se mu to nepovede, bude si muset oholit hlavu. Neměla jsem obavy, fyzičku měl dobrou, jenže jemu se to nepovedlo. První větev byla hodně vysoko a on neměl vůbec šanci se tam dostat. Natáčeli jsme ho u toho a smáli se, nakonec jeho kamarád prohlásil, že si musí do konce týdne oholit hlavu.

Dál jsme popíjeli a já si říkala, že to byl jen opilecký žert a pak už jsem na to zapomněla. Jenže za tři dny přišel Aleš a měl úplně oholenou hlavu. Nejdříve jsem vyprskla smíchy a nevěřila, že to udělal, vypadalo to fakt strašně, ale on si tu hlavu pořád hladil a říkal, že to není tak špatné.

Odpuzuje mě to

Když jsem se vedle něj druhý den probudila a viděla, jak zpoza peřin vykukuje jeho holá hlava, odpudilo mě to. Byla jsem zvyklá, že mu při milování kolikrát zajedu prsty do vlasů, ale teď jsem měla před sebou zpoceného Kojaka. Těšila jsem se, až mu to konečně doroste, jenže jsem ho přistihla, jak si zase v koupelně holí hlavu. Začala jsem na něj křičet, co to dělá, vždyť už mu to začalo dorůstat a on řekl: „No právě. Já už vlasy nechci.“

Já ho miluji kvůli tomu, jak je skvělý a hodný, ale tohle nemůžu rozdýchat. Plešatí chlapi se mi nelíbí a on měl tak krásné vlasy. Minule jsem ho viděla, jak si hlavu pomazal ještě nějakým olejem a příšerně se leskla. Je to hrozné, ale on už na tom nic měnit nechce. Když ho kamarádi vidí, tak pokaždé zvolají: „Aleš-pleš!“ Pro mě je to ale docela zásadní, dočasně bych to zvládla, ale natrvalo mě to spolehlivě odpuzuje.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články