Petr (43): Milenka mi oznámila, že se mnou chce žít. Odmítl jsem a ona mi pak pořádně zatopila

Petr (43): Milenka mi oznámila, že se mnou chce žít. Odmítl jsem a ona mi pak pořádně zatopila

Petr měl rok milostný poměr se ženou z práce. Před manželkou Alenou to velmi dobře tajil a s milenkou se dohodli, že budou mít pouze milenecký vztah, jenže jí to po nějaké době přestalo stačit a chtěla s Petrem začít žít. Ten ji odmítl a ona poté udělala něco, s čím nepočítal.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 07. 2020 08:00

Oženil jsem se s Alenou před patnácti lety a cítil jsem se na to dost mladý. Jenže Alena byla těhotná a chtěla, abychom se vzali, ještě než porodí. Narodil se nám Davídek a já byl rád, i když je pravda, že jsem si ho začal užívat víc, když začal chodit.

Alena na mě neměla tolik času a já se kolikrát po práci sebral a jel se projet na motorce. Když jsem řekl, abychom jeli do zoo, nechtělo se jí, protože to bylo daleko. Navrhl jsem jiný výlet, ale vymluvila se, že Davídek musí spát. Několikrát jsem se ptal, jestli by si se mnou nezašla dát jedno pivko, že by nám Davídka pohlídala sousedka, ale to nepřipadalo v úvahu. Takže pak už jsem nic nevymýšlel a trávil volný čas sám. Jak byl David větší, jezdil na výlety se mnou, ale Alena se k nám nikdy nepřipojila.

Nová asistentka

Hodně jsme se za ta léta odcizili a když jsem potkal Petru, byla jako čerstvý vítr. Krásná, o hodně mladší, nastoupila k nám jako asistentka. Jednou po práci jsme zašli na skleničku a skončilo to líbáním. Vlastně to byla, ona, kdo si začal, ale já ji nezastavil. Druhý den jsem si s ní o tom promluvil a jasně jí řekl, že jsem ženatý a rozvádět se nebudu. Ať už máme doma jakékoliv problémy, nikdy bych Alenu neopustil. Petra souhlasila a ze začátku jsme se scházeli dvakrát do měsíce, pak už to bylo jednou za týden. Nikdy jsem u ní nebyl přes noc, nebral jsem ji na výlety, pouze jsme si užívali u ní doma.

Jenže Alena se začala měnit, a dokonce sama navrhla, že si zajdeme všichni do restaurace. Byl jsem moc rád. Šla se mnou i na pivo a zlepšilo se to mezi námi v posteli. S Petrou jsem se vídal míň a míň, až jsem se rozhodl, že to už ukončíme.

Vyděsila mě

Ale ona nebyla stejného názoru. Řekla, že mě miluje a chce se mnou žít. Jasně jsem jí připomněl, že jsme měli vztah pouze o sexu, ale začala mi vyhrožovat, že to řekne Aleně. Do toho mi jako na potvoru volala Alena a já hodil telefon na postel a chtěl si to nejdřív vyříkat s Petrou. Jenže ona ten telefon sebrala a zvedla ho. „Aleno? Tady Petra,“ a než stačila cokoliv dodat, okamžitě jsem to položil. Hodně a sprostě jsem se s ní pohádal a odešel.

Doma jsem nejdřív Aleně namlouval, že to byla jen kolegyně, ale nakonec jsem si řekl, že by mi to mohla ještě zavařit a šel jsem s pravdou ven. Alena z toho byla smutná, ale překvapila mě, protože řekla, že bych to asi neudělal, kdyby se mnou trávila víc času. Hodně nás to spojilo a já žasl, jak úžasnou ženu vedle sebe mám. V práci jsem navrhl šéfovi, aby Petru vyhodil, a od té doby mám pokoj.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články