Ilona (32): Na maškarním bále jsem se vyspala s gorilou. Potřebuji zjistit, kdo to byl

Ilona (32): Na maškarním bále jsem se vyspala s gorilou. Potřebuji zjistit, kdo to byl

Ilona šla se svou kamarádkou na maškarní bál a byla to nejlepší noc jejího života. Poznala tam totiž jednoho muže, který byl převlečený za gorilu. Celý večer spolu mluvili v maskách a ona slyšela jen jeho hlas. Nakonec se spolu venku pomilovali. Než stihla Ilona zjistit, kdo to byl, muž zmizel. Ona na to nemůže myslet a urputně ho hledá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 06. 2020 16:30

Moje kamarádka Verča mi jednou poslala odkaz, že se ve městě bude konat maškarní bál. Přišla jsem si na takové věci už stará, ale ona mě přemluvila, a nakonec jsem si řekla, proč ne. Byla jsem půl roku sama a nějakou zábavu jsem potřebovala. Tak jsme vybíraly kostýmy a já nevěděla, za co bych šla. Nakonec jsem si vzala plesové šaty a škrabošku přes oči.

Když jsme dorazily na místo, žasla jsem, kolik lidí přišlo a jak zajímavé masky měli. Všimla jsem si, že na parketu tancuje kdosi v kostýmu gorily a velmi mě ty taneční kreace pobavily. Když jsem si šla pro pití, najednou vedle mě ta gorila stála a objednala si pivo. Chtěla jsem vědět, jak to přes masku vypije, ale jednoduše použil brčko a nic neřešil. Dali jsme se do řeči a já podotkla, že mu musí být strašné vedro. On se zasmál, že pod tím nic nemá, takže v pohodě.

Pobláznil mě

Celý večer jsme se spolu bavili, a i když jsem se ho třikrát zeptala, jestli by si sundal masku z hlavy, zasmál se, že nikoliv. „Dnešní večer jsem gorilí samec, a tak to zůstane“, a tak jsem se s ním dál bavila a vůbec netušila, kdo se pod tím skrývá. Ani kamarádka nevěděla, kdo by to mohl být, k nikomu se nehlásil, s nikým jiným se nebavil. Mně se moc líbil jeho hluboký hlas a když jsme spolu tančili, kamarádka s pobavením špitla, že jsme jak novodobá kráska a zvíře.

Pak mě „pan Gorila“ vzal za ruku a řekl, že se půjdeme projít. Čekala jsem, že se konečně ukáže, ale šli jsme mlčky za ruce na lavičku a tam si povídali. Nakonec mě začal hladit a já ho strašně toužila políbit, on mi ale odpověděl, že dnes to nepůjde a dál pokračoval v hlazení.

Toužím ho najít

Byla jsem jak omámená, a nakonec se to prostě stalo a on mě zatáhl za nejbližší strom a tam jsme se pomilovali. Byla jsem k němu otočena zády a říkala mu, že si tu masku může sundat, protože ho stejně neuvidím, ale pořád nechtěl. Po skončení jsem si upravovala šaty a šli jsme zpátky na bál. Omluvil se, že si musí osvěžit obličej a já čekala u baru. Byla jsem tak vzrušená a projížděl mnou neskutečný adrenalin, že jsem něco takového zažila, bylo to tak nečekané a sexy. Jenže on se už neukázal.

Já na to od té doby nemohu přestat myslet. Chtěla bych zjistit, kdo to byl. Podle hlasu a našeho milování to nebyl nikdo starý. Navíc kromě sexu jsme si rozuměli celý večer. Jenže nikdo mi není schopný pomoct ho najít. Já doufám, že svoji gorilu ještě někdy potkám a tentokrát už bez masky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články