Anna (38): Nebylo to spodní prádlo, ale cizí rouška, která usvědčila manžela z nevěry

Anna (38): Nebylo to spodní prádlo, ale cizí rouška, která usvědčila manžela z nevěry

Paní Anna má manžela Láďu a dvě děti, které nadevše miluje. Žila v domnění, že její manželství funguje bez problémů, s manželem se téměř nehádali. Jednoho dne, kdy potřebovala, aby jí zajel s autem do servisu, objevila věc, která jí dosavadní iluzi spokojeného vztahu rozbila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 09. 2020 11:00

S Láďou žiji již dvanáct let a máme spolu dvě děti. Manžel se od začátku našeho vztahu ke mně choval s úctou a láskou a jak jsem porodila prvního syna, byl to nejlepší tatínek na světě. Vážně jsem si nemohla na nic stěžovat. Zato kamarádky pořád nadávaly, jak se jejich partneři nevěnují dětem a raději chodí do hospody, jak netráví čas společně jako rodina. Nic z toho jsem s Láďou nepoznala.

Prozřela jsem až jednoho dne. Ráno jsme spolu vstali jako vždycky, kluci byli týden u babičky na prázdninách a já jela do práce. Jenže po cestě se mi porouchalo auto, tak jsem rychle volala Láďovi. Ten byl ochotný jako vždycky, přijel za mnou, dal mi svoje auto a všechno za mě vyřídil.

Kdybych neuklidila, nedozvím se to

Když jsem odjížděla z práce, napadlo mě se stavit na benzínce a auto umýt a vysát. Jak jsem vyklepávala rohožky a vysávala, otevřela jsem kastlík, jestli tam není bordel na vyhození a tam byla rouška. Já jsem v nouzovém stavu šila doma roušky ostošest, Láďovi jsem jich dala hned několik, aby je střídal a doma jsem je vyvařovala. Tohle ale moje nebyla, byla to cizí rouška s růžovými puntíky.

Koukala jsem na to jako blázen. Domů jsem jela značně rozladěná a v duchu jsem si připravovala otázky, kterými Láďu zasypu. Láďa byl doma a hned při mém příchodu mi povídal, co bylo s autem a že druhý den bude k vyzvednutí. Poslouchala jsem ho jedním uchem tam, druhým ven.

Pořád to nechápu

„Čí to je?!“ vytáhla jsem v rukavici tu roušku a Láďa hlasitě polkl. Můj manžel, můj nejlepší přítel, tam stál a nebyl schopen mi po tolika letech říct pravdu do očí. Musela jsem křičet, na což nejsem zvyklá, abych se dozvěděla, že rouška je jeho známé, se kterou na jaře dvakrát spal. Ne v hotelu nebo nedej bože u nás doma, ale u něj v autě. A ještě si ji tam zapomene? Bylo mi zle z toho, že jsem tím autem jela, bylo mi zle z toho, že jsem si myslela, jak dokonale ho znám a on mi přitom lhal a podváděl mě. A navíc v době koronaviru, kdy člověk opravdu netuší, jestli to druhý nemá. Ohrozil tak nejen sebe, ale i mě a kluky.

S Láďou jsme měli pravidelný sex několikrát za měsíc, nejde mi na rozum, proč to udělal. Každopádně pořád spolu žijeme, ačkoliv mi ublížil, nechce se mi zahodit dvanáct let vztahu, akorát ho teď vnímám jinak.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články