Bára (27): Šli jsme s partnerem do karantény. Díky tomu jsem se dozvěděla, že mě podvedl

žena
Zdroj: Freepik.com

Bára žila v domnění, že její vztah s Petrem je v naprostém pořádku. Když měl jejich spolubydlící oslavu narozenin, pozval spoustu lidí, ale poté se dozvěděl, že se nakazil novým koronavirem, a všichni museli do karantény. To, co se dozvěděla, nečekala ani v tom nejhorším snu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 08. 2020 11:00

Jmenuji se Bára a mám už dva roky přítele Petra. Nikdy nevydržíme být dlouho jeden na druhého naštvaní. Možná je to i proto, že bydlíme ještě s naším kamarádem Kamilem, a tak nechceme, aby se i jeho dotýkala nepříjemná atmosféra.

Kamil slavil narozeniny a pořádal je v pronajaté hospůdce, kterou má jeho kamarád. Celá hospoda byla jen pro nás a bylo to moc prima. Sešlo se asi pětadvacet lidí a bylo veselo. Jenže já jsem to přehnala s alkoholem, a dokonce jsem šla zvracet. Nebyla jsem úplně namol, ale dobře mi nebylo, a tak jsem si zavolala taxi a nechala se odvézt domů. Petr na oslavě zůstal. Ani nevím, kdy oba dorazili domů, ale rozhodně to bylo pozdě, protože oba vyspávali až do dvou odpoledne.

Ráno bylo krušné

Petr se z kocoviny vyspal, ale Kamil na tom byl hůř. Stěžoval si na bolest hlavy, měl teplotu a večer říkal, že ztratil chuť a čich. Smáli jsme se, že vypil moc alkoholu a otupily se mu všechny buňky, jenže Kamil to nenechal jen tak a ve středu mu přišly výsledky, že je pozitivní na nový koronavirus, a to jsme teda nebyli rádi. Zaprvé jsme měli oba strach, zadruhé jsme od toho dne museli být okamžitě v karanténě, což se zase nelíbilo mému šéfovi. Veškeré plány, všechno se od toho momentu zastavilo. Ta horší část ale teprve přišla.

Kamil musel začít sepisovat, s kým přišel do kontaktu. Hygienici chtěli hlavně vědět, kdo všechno byl na oslavě. Vzpomínali jsme, kolik nás tam bylo, a Kamil musel všechny nahlásit, a ještě jim to sám volal. Pak jsem si všimla, že hází na Petra takové divné pohledy, jakoby mu chtěl říct něco telepaticky. Ptala jsem se, co se děje, ale odpověděl, že nic. „Neudělala bys nám, prosím tě, kafe?“ a já zašla do kuchyně, ale opatrně jsem se vrátila za roh, abych slyšela, o co jde.

Narozeninové překvapení

„Ještě Terezu musíme nahlásit!“ šeptal Kamil a Petr dodal: „To nejde…“ Vtrhla jsem k nim a ptala se, kdo je Tereza. Petr začal koktat, že to byla jen holka, co jim dovezla pizzu, ale Kamil ho přerušil, že to není sranda. Takže jsem se dozvěděla, že jistou Terezu zavolal Petr, jakmile jsem odešla. Prý ho napadlo, že by mohla udělat Kamilovi striptýz k narozeninám. Tereza s Petrem jednu dobu chodila, neklapalo jim to, ale občas si přivydělává tím, že se svléká pro peníze. Jenže místo oslavence si s ní nakonec užil Petr, který mi přísahal, že toho lituje a byla to chyba. Chtěla jsem ihned odejít z bytu, ale oba mě zarazili, že jsem v karanténě, tak jsem šla zuřit do pokoje.

Nebýt karantény, tak se to tutově ani nedozvím. Teď spolu všichni tři musíme ještě chvíli vydržet, naše testy s Petrem byly naštěstí negativní a já už s ním nechci mít nic společného.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články