Martina (37): Sestra mi svádí manžela. Je vidět, že se mu to líbí, a já nevím, co mám dělat

Martina (37): Sestra mi svádí manžela. Je vidět, že se mu to líbí, a já nevím, co mám dělat

Martina nám svěřila, že je v zoufalé situaci. Její mladší sestra Dominika se poslední dobou začala víc bavit s jejím manželem a trénuje na něm masáže. Při poslední masáži si Martina všimla něčeho šokujícího a teď neví, co má dělat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 12. 08. 2020 16:30

Nikdy jsem svou mladší sestru Dominiku (30) nebrala jako hrozbu. V životě by mě to ani nenapadlo, na muže jsme měly vždycky odlišný vkus. Dokonce i o mém Vláďovi říkala, že to je přesný opak toho, co by chtěla ona.

Jenže poslední dobou se to začalo měnit. Dominika dala výpověď v práci a rozhodla se, že si udělá masérský kurz a časem bude mít vlastní studio. Fandila jsem jí a s Vláďou jsme jí nabídli, že jí do začátku můžeme finančně pomoci. Byla ráda a slibovala, že nám to vrátí. Za měsíc klepala na dveře a brečela, že jí přítel vyhodil z bytu a ona nemá kde přespat. A tak jsme jí nabídli pomocnou ruku podruhé. Nemáme sice obrovský byt, ale dalo se to vyřešit. V pokojíku s naší dcerou (6) spát nechtěla, tak jsme ji ustlali v obýváku.

Domácí masáže

Jednou jsem šla z práce domů a volala jsem Vláďovi, jestli chce koupit pizzu, jenže to nezvedal. Jak jsem přišla, pochopila jsem proč. Dominika na něm zrovna trénovala masáž a on se plně oddával jejím dotekům. Brala jsem to v pohodě a nadšeně jsem zvolala, že příště chci také. Žádné příště ale nebylo.

Nešlo si nevšimnout, jak se změnila a baví se s ním úplně jinak. To bylo samé „Vládíku, těš se na večer… a Vládíku, připravím si nový olejíček,“ neustálé chichotání a úsměvy. Často ho chytala kolem ramen a přišlo mi, že se mnou se tolik nebavila. Jednou jsme se spolu dívali na film a já se po skončení zvedla, že jdu spát. Jak jsem odcházela z obýváku, slyšela jsem Dominiku, jak říká Vláďovi, že už půjde také spát a dodala: „Nebo chceš snad spát se mnou?“ a oba se tomu smáli. Je mi nepříjemné se s někým hádat, zvlášť s mou sestrou, takže jsem to raději přešla.

To bylo už moc

Jenže další nepříjemný moment se stal o pár dnů později. Už ve dveřích mě do nosu praštila silná vůně, Vláďa ležel na zádech, na sobě jen trenýrky, Dominika se nad ním skláněla a mně spadla brada. Krátké šortky bych ještě pochopila, ale tílko měla průhledné tak, že bylo jedno, že ho má na sobě, navíc mělo takový výstřih, že při tom sklánění bylo vidět všechno. Vláďa měl oči jen pro ni a jak se posunula, viděla jsem, že je vzrušený jak blázen. To se opravdu nedalo přehlédnout. „To už přeháníte, ne?!“ spustila jsem na ně.

Požadovala jsem, aby Vláďa vysvětlil, co ty zvednuté trenky znamenají, ale Dominika ho předběhla a chlácholila mě, že je to normální. „To nemá s vzrušením nic společného“ a Vláďa přitakával.

Já si dovedu představit, jak olejové masáže a pohled na obnažená prsa s Vláďou zamávaly a nelíbí se mi to. Vláďa tvrdí, že mají jen přátelský vztah a pomáhá jí kvůli práci. Dominika doma chodí zásadně bez podprsenky a pořád se odhaluje, to si já nemůžu dovolit a opravdu už na ni žárlím, ale Vláďa se mi směje, že je hloupé žárlit na vlastní sestru. Začínám být z toho hodně ve stresu, ale nemůžu ji přece vyhodit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články