Sabina (30): Pracovní pohovor se trochu zvrtl. Na to, co se stalo, jsem nebyla připravená

sexy žena
Zdroj: Freepik.com

Sabina byla bez práce a zoufale sháněla novou, která by ji bavila. Když konečně objevila inzerát, který ji zaujal, okamžitě do firmy volala a domluvila si pohovor. Ten ale probíhal zcela jinak, než čekala, a nabralo to úplně jiný směr.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 07. 2020 16:30

Když jsem dostala ze dne na den výpověď ve své bývalé práci, byla jsem z toho rozhozená, ale svým způsobem se mi ulevilo. Nebavilo mě to a pracovní dobu jsem vyloženě přežívala. Jenže vyhazov jsem nečekala a byla to pro mě rána. Do toho jsem se ještě hádala se svým přítelem Martinem, který místo toho, aby mě podržel, se se mnou rozešel.

V jednom měsíci jsem přišla o práci, o přítele, a k tomu jsem si sháněla nové bydlení, a to jsem měla ještě malého pejska. Střechu nad hlavou mi dočasně nabídla kamarádka a já se soustředila na hledání práce. Toužila jsem po něčem kreativním, až jsem konečně našla jeden inzerát. Bála jsem se, že všechno, co jsem se jako samouk kdysi učila, jsem zapomněla, ale rozhodla jsem se, že na pohovor půjdu.

Slibný pohovor

Šéf firmy, Libor, se se mnou posadil do kanceláře a začal náš pohovor. Já byla trochu rozklepaná a on si toho všiml. Začal se bavit o počasí a normálních věcech, docela jsme se i nasmáli a když jsme chtěli přejít k práci, neustále po něm někdo něco chtěl a přerušoval nás. Nakonec vstal a řekl, že si zajdeme na kávu, protože tady nemá klid a bouchl do stolu. Mě to pobavilo a on se na mě usmál tak, až mě překvapilo, jak se mi líbil.

V nedaleké restauraci jsme konečně probírali můj životopis a náplň práce, kterou bych dělala, jenže Liborovi neustále zvonil telefon a on se donekonečna omlouval. Nakonec řekl, že si rovnou dáme jídlo a aspoň se lépe poznáme. Když už byla další hodina pryč, zvedli jsme se a já si uvědomila, že jsem v kanceláři nechala sako, takže jsem se pro něj musela vrátit a on mi nabídl, že mě odveze domů.

Nečekala jsem to

Jak zastavil před domem, spustila se mu krev z nosu a mě napadlo, že ho vezmu domů, aby se umyl. Šel moc rád, na chvíli si lehl na gauč a já se o něj snažila postarat. Když se mu udělalo líp, šla jsem ho vyprovodit a rovnou jsem chtěla vyvenčit pejska. On se se mnou ale tak zapovídal, že šel na procházku s námi. O práci jsme už dávno nemluvili a mně přišlo, jak kdybychom se znali už léta.

Když jsme tak seděli v parku, najednou se to prostě stalo a on mě políbil. Nemohla jsem se od něj odtrhnout a řekla jsem mu, jestli by ještě nezašel ke mně. Bylo jasné, co bude následovat. Jen jsem si musela dát sprchu a upravit se, protože s tímhle jsem opravdu nepočítala. Kamarádce jsem napsala zprávu, jestli by se mohla zdržet a my se s Liborem pomilovali. Smáli jsme se, že to byl nejdelší pohovor v životě. To místo jsem dostala a Libor mě ujišťoval, že to rozhodně nebylo kvůli sexu. Od té doby jsme spolu, já se přestěhovala k němu a všechno funguje skvěle. Díky bohu za náhody.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články