Anna (30): Ve švagrových montérkách jsem našla spodní prádlo, které mi vzal. Nevím, co mu mám říct

Anna (30): Ve švagrových montérkách jsem našla spodní prádlo, které mi vzal. Nevím, co mu mám říct

Anna žije v baráčku s manželem Jirkou, který má staršího bratra Pavla. Ten k nim chodí často na návštěvu a pomáhá Jirkovi. Jednoho dne chtěla Anička vyprat jejich špinavé věci z dílny a ve švagrových montérkách našla své kalhotky. Teď neví, co s tím má dělat.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 07. 2020 16:30

Jirku jsem poznala ve svých šestnácti letech a byl to můj první kluk se vším všudy, jiného jsem doposud nepoznala a nemám to ani v plánu, protože Jirka je jako moje spřízněná duše. Je o tři roky starší, moc hodný a pracovitý. Vzali jsme se před šesti lety a postavili si menší baráček. Je to jako splněný sen.

Často k nám na návštěvu jezdil jeho starší brácha Pavel, který má firmu, kde opravuje traktory, a daří se mu. Jirkovi pořád pomáhá něco opravovat, vždycky spolu najdou v bazaru nějaké auto nebo motorku a dávají to spolu dohromady.

Když je hezky, suším prádlo venku

Já jim vždycky něco dobrého upeču a přinesu pití, jinak se spíš hrabu v záhonu nebo relaxuji s knížkou. No a hlavně jak vyleze sluníčko, tak suším venku na zahradě prádlo. Peru tak čtyřikrát, někdy pětkrát týdně, takže mi tu prádlo visí pořád. Jednou v neděli jsem šla do dílny a chtěla vyprat i Jirkovy špinavé montérky. Válely se tam na zemi spolu s těmi, co nosí Pavel, tak jsem je vzala a než jsem je dala do pračky, prošla jsem kapsy, aby v nich nic nebylo.

Zaskočilo mě to

Jak jsem sáhla do kapsy u těch Pavlových, vytáhla jsem z ní troje kalhotky. Zděsila jsem se, protože byly moje! V druhé kapse měl ještě jedny a já vůbec nechápala, co s tím mám dělat. Několik minut jsem jen stála a snažila se pochopit, proč je vzal. Je pravda, že jsem se po některých sháněla, ale myslela jsem, že jsem si to asi popletla a nevyprala je, a místo toho mi je Pavel normálně kradl. A schválně brával ještě takové hezké, krajkové a strkal je do těch příšerně špinavých a smradlavých montérek.

Samozřejmě, že jsem si je vzala zpátky, ale montérky jsem vyprala jen Jirkovi. Pavlovi jsem je vrátila na místo a když přijel další víkend, nenápadně jsem ho pozorovala, ale dělal jakoby nic, i když se mi zdálo, že mi trochu uhýbal pohledem. Já teď akorát nevím, jak mu to mám říct a jestli vůbec.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články