Jarka (29): Milování jednou za měsíc mi nestačí. Partnera to ale častěji nebaví

Jarka (29): Milování jednou za měsíc mi nestačí. Partnera to ale častěji nebaví

Milování je důležitá věc v partnerském vztahu. Jarka by si přála s přítelem trávit více času v posteli, ale jemu to vyhovuje tak, jak to je. Těžko říct, jestli hraje roli, že je mezi nimi desetiletý věkový rozdíl.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 30. 06. 2020 16:30

Vždycky, když jsem se s někým seznámila, měla jsem pravidlo tří schůzek. Chtěla jsem dotyčného lépe poznat a na případné milování došlo až na schůzce čtvrté. Některé jsem už po prvním rande nekontaktovala, protože bylo vidět, že jim jde jen o to jedno. Takže když jsem potkala Milana, pravidla jsem neměnila. Ale ani jsem mu o nich neřekla.

Choval se naprosto úžasně

Milan byl senzační, choval se ke mně galantně, přišla jsem si jak ve starém černobílém filmu. Možná to bylo i tím, že je o deset let starší. Povídali jsme si pokaždé o životě a našich životních snech. Skoro jsem si myslela, že své pravidlo poruším, ale odolala jsem.

Na čtvrtém rande jsem byla připravena, že dojde na věc, pozvala jsem ho k sobě a moc se těšila. Ale on mi donesl knihu, o které jsme mluvili předtím, a četl mi z ní. Chvíli jsem ho nechala a pak mu naznačila, o co mi jde. Jenže Milan mě zabrzdil, že nemusíme přeci nikam pospíchat. Nakonec to ani on nevydržel, bylo sice po půlnoci, ale pomilovali jsme se. Moc se mi to s ním líbilo, byl skvělý v posteli a líbilo se mi, že nemyslel jen na sebe.

On to nepotřebuje

Byla jsem s ním moc spokojená a seznámila ho i se svými přáteli. Po půl roce mi nabídl, abych bydlela u něj, a já neváhala. Tenkrát jsme spolu spali častěji, ale jak jsem k němu nastěhovala, hodně to polevilo. Přitom jsme spolu trávili mnohem více času, ale Milan vymýšlel jednu aktivitu za druhou a na sex už mu nezbývala energie.

Kolikrát jsem ho doslova prosila, ale on se chtěl jen přitulit a spát. Začíná mě to frustrovat. Milujeme se spolu jen jednou za měsíc, a to mi vážně přijde málo. Říkala jsem mu, že mi to nestačí, ale odvětil, že když vezme v potaz „mé dny“, tak to jsou jen tři týdny, a to není taková hrůza. Nechci si na to hledat někoho jiného, Milana miluji a sex je s ním přímo fantastický, vážně je v něm dobrý, proto nechápu, co má za problém. Nejsme spolu ani rok, jaké by to bylo, kdybychom se vzali a měli spolu strávit celý život?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články