Andrea (29): Kolega mě nalákal na nejžhavější noc v mém životě. Za tři vteřiny bylo po všem a on utekl

Andrea (29): Kolega mě nalákal na nejžhavější noc v mém životě. Za tři vteřiny bylo po všem a on utekl

Naše čtenářka nám napsala odlehčený příběh z jejího života. Její kolega ji dlouho uháněl a lákal na nejlepší noc jejího života, a když souhlasila, nevěděla, jestli se má smát nebo brečet. Přečtěte si její zážitek. Na její žádost jsme změnili jména.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 05. 2020 16:30

Nemám nijak dramatický příběh, ale ráda bych se podělila o vtipnou příhodu. Když jsem nastoupila do své nové práce, byla jsem obklopena jen jednou ženou a jinak to byli samí muži. Jeden z nich, Petr, se se mnou hned seznámil a zasvětil mě, jak to u nich chodí.

Přátelé nebo milenci

Brzy se z nás stali dobří přátelé, ale Petr na mě za nějakou dobu začal dorážet. Když jsem mu vyprávěla o svém bývalém, vždycky se smál a chlubil se, že s ním bych zažila nejlepší noc svého života. Nebrala jsem to vážně, byli jsme jen přátelé. Ale on se od té doby o mě začal snažit. Nemluvil prakticky o ničem jiném.

Po práci mě zval na skleničku, večer psal esemesky. Sliboval, že když to s ním zkusím, nebudu litovat a už nikdy nebudu chtít nikoho jiného. Neměla jsem v plánu se vázat, ani on ne, ale intimnější věci mi chyběly. A tak jsem za nějakou dobu souhlasila.

Bála jsem se, jestli budu dost dobrá

Když měl ke mně dorazit, trochu jsem znervózněla. Ještě hodinu předtím mi napsal, že doufá, že mám dost energie, protože on je zvyklý vydržet celou noc. Přemýšlela jsem, jestli pro něj budu dost dobrá. A v tom zazvonil zvonek. Přišlo mi to celé zvláštní, a tak jsem si dala na kuráž skleničku vína. Petr odmítl, nechtěl se rozptylovat alkoholem.

Žhavá noc se smrskla na pár vteřin

A pak to nabralo rychlý spád. Přesunuli jsme se do ložnice a já se modlila, abych ho nezklamala. A přísahám Bohu, za tři vteřiny se ozvalo: „Kurnik šopa! Tys to asi nestihla, co?“ Já jsem nejdřív vůbec nepochopila, co se stalo. Však jsme ještě ani nezačali. "Nestihla jsem se ani pořádně uvelebit," odpověděla jsem a začala se smát, ale Petr se okamžitě oblékl a vystřelil z bytu, co nejrychleji mohl.

Druhý den v práci se mi snažil vyhýbat, ale to dost dobře nešlo. Chtěla jsem si s ním o tom promluvit. Ale bylo mu trapně. Navrhla jsem mu, že to hodíme za hlavu a budeme zase raději jen kamarádi. Tak dlouho jsem váhala, jestli milování nezničí naše přátelství, ale tohle se snad ani jako milování nedalo počítat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články