Táňa (29): Šéf věděl, že jsem zadaná, přesto jsem ochotně plnila jeho rozkazy. Přítel to zjistil

Táňa (29): Šéf věděl, že jsem zadaná, přesto jsem ochotně plnila jeho rozkazy. Přítel to zjistil

Táňa měla přítele, dobrou práci a fajn šéfa, který věděl, že je zadaná. Po firemním večírku, na který přišla ve špatné náladě, se vše změnilo a Táňa začala dělat vše, co jí šéf nařídil.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 11. 2020 17:00

Když byl u nás v práci večírek, přišla jsem na něj strašně naštvaná a klopila do sebe jednoho panáka za druhým. Pohádala jsem se tehdy se svým přítelem Ondrou.

Naslouchal mi

Můj šéf Marek mě viděl a ptal se, co se stalo. Tak jsem mu prozradila, že jsem nespokojená, ale nechci se s Ondrou rozejít, protože by mi ho bylo líto. Marek mi naslouchal, pak dodal, že se to nějak vyvrbí, a šel za ostatními. Ten večer mi od něj přišla smska: „Dnes večer jsi hrozně sexy.“ Vyrazil mi tím dech. Ačkoliv byl velice přitažlivý, nikdy jsem o něm takto neuvažovala, ale kombinace alkoholu a mojí nálady udělala své a já mu odepsala, že on také.

Nedokázala jsem přestat

Od toho večírku se všechno změnilo. V práci mi od něj přišla zpráva: „Ty nemáš podprsenku?“ Zrudla jsem jak rajče a pohotově odepsala, že mám, on mi ale nakázal: „Tak si ji jdi hned sundat a chci foto jako důkaz.“ Projela mnou taková vlna vzrušení, že jsem hned poslechla a šla udělat, co chtěl.

Namlouvala jsem si, že to ještě není podvádění a můžu to kdykoliv utnout, on mi ale psal takovým způsobem, že nešlo přestat. Nejdříve se jednalo jen o horní část těla, pak přitvrdil a chtěl vidět i zbytek. Srdce mi vždy bilo jako o závod a já ochotně plnila vše, o co si řekl. Dokonce mi nařídil, abych nechala být zakázku a šla na toaletu, zatímco mi bude psát, co by se mnou prováděl. Nic takového jsem doposud nezažila.

Bylo to vzrušující

Jednou jsme seděli s Ondrou v hospodě a mně přišla opět zpráva od Marka, že potřebuje další fotku. Odpověděla jsem, že jsem s přítelem na pivu, ale to ho nezastavilo. „Rozumím. Takže hlavně nenápadně. To je rozkaz!“ Já poslechla a šla se vyfotit. Bylo to vzrušující. Později jsme se spolu vyspali. Pořád jsem se ale nedokázala s Ondrou rozejít, náš vztah byl divný a mně ho bylo prostě líto. Zato s Markem to nabíralo grády.

Když jsme šli s partou do kina, začal mi vibrovat v kapse mobil, volal Marek. Řekla jsem ostatním, že to musím vzít, a jak jsem vyšla ze sálu, Marek stál u východu. Předtím jsem mu psala, že jdeme do kina, ale netušila jsem, že tam přijede a pomilujeme se na záchodcích. Ondra na to nakonec přišel a mně se svým způsobem ulevilo.

S Markem jsme spolu ještě nezačali oficiálně chodit, ale když u něj občas přespím a on mě v noci přikryje dekou a přitulí se, vím, že to mezi námi není jen o sexu. Chce to jen čas.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články