Jarka (33): Měla jsem úlet se synovcem. Všichni mi odpustili kromě tchyně, ta mě vyhodila

žena v parku
Zdroj: Pixabay.com

Jarka se cítila dlouho osamělá a nejvíc to na ni dolehlo nedávno, když byl u nich na návštěvě její osmnáctiletý synovec. Stalo se něco, s čím nepočítala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 11. 2020 18:00

S manželem jsem už šestým rokem, ale poslední tři jsme se moc nevídali. Jarda je totiž řidičem kamionu. Když jsme se poznali, jezdil po Čechách a byl každý den doma, ale pak dostal možnost jezdit do Evropy a nabídku vzal, aniž by to se mnou probral.

Dostal nabídku

V té době měl náš syn Míša jeden rok a já na něj byla sama. Bydlíme sice u manželových rodičů, takže vyloženě sama jsem nebyla, ale neskutečně mi chyběla jeho náruč. S tchyní jsme si často lezly na nervy, takže jsem k nim stejně moc nechodila. Na jaře tohoto roku to bylo ještě těžší a já měla nervy na dranc. Brečela jsem do telefonu, aby přijel domů, a on vždy trpělivě odpovídal, kolik dní zbývá, pak i jemu došla trpělivost a jen jsme se hádali.

Byla jsem z toho špatná

Za jeho rodiči jezdí pravidelně manželův bratr se synem Adamem. Adamovi nedávno bylo osmnáct a teprve až teď jsme se začali bavit. Bylo příjemné si s ním povídat, už začal mít takové dospělé názory. Když jsme se bavili naposledy, měla jsem špatnou náladu a ze samého stresu jsem začala zase kouřit.

Jak to viděl, rozzářily se mu oči. „Jéé, teto, že mi dáš taky jednu?“ zeptal se a já se po dlouhé době usmála. „Tak pojďme radši za roh,“ mrkla jsem spiklenecky. Bylo jedenáct večer, všichni už spali, ale přesto jsem si říkala, že půjdeme stranou. Popíjeli jsme, probírali všechno možné a pak jsem se ho zeptala, jestli není unavený.

To ho rozesmálo a já vzpomínala, jak jsem také chodívala do postele až k ránu. „Ale teď jsem sešlá ženská, stará, ani ponocovat nevydržím,“ posteskla jsem si a Adam se na mě podíval. Už jsem ten alkohol začala cítit, a když se na mě tak díval a řekl, že to není pravda, cosi se ve mně přepnulo.

Byl to chvilkový zkrat

„Náhodou jsi skvělá a pěkná tetička,“ řekl a já ho prostě popadla a začala líbat. On se ale neodtáhl a začal mě všude hladit. Teprve až pak mi došlo, co to proboha děláme, a zastavila jsem to. Když Jarda přijel, všechno jsem mu vyklopila, dokonce jsem zavolala Adamovi, aby přijel. Bylo mi to vážně líto, ale Jarda to vzal sportovně. Řekl, že kdyby byl doma častěji, nestalo by se to.

Vtom přišel švagr a ptal se, co se děje, a já mu to řekla. Ten se ale smál, že se nezdám, a se smíchem to řekl rodičům. Tchán nad tím mávl rukou, ale tchyně začala šíleně křičet: „Jak si dovoluješ líbat se s vlastním synovcem?!“ Nazvala mě běhnou a špínou a oznámila mi, že už tam bydlet nebudu.

Všichni se za mě postavili, Jarda se s ní pohádal, že to je snad naše věc, ale ona řvala, že to je její dům a nechce mě tam. Ještě tu bydlíme, ale každý den hledáme něco jiného. Jarda slíbil, že co nejdříve začne jezdit po Čechách a co nejrychleji se odstěhujeme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články