David (34): Přítelkyně schválně kojí před mým bratrem, minule to už přehnala

David (34): Přítelkyně schválně kojí před mým bratrem, minule to už přehnala

Davidovi se před dvěma měsíci narodila dcera Leontýnka. S jeho mladší přítelkyní si miminko moc přáli, jenže Davidovi začala vadit jedna věc. Jakmile je v dosahu jeho bratr Filip, přítelkyně pokaždé začne malou kojit, a to takovým způsobem, který Davida vytáčí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 28. 09. 2020 06:30

Mám krásnou přítelkyni Adélu, která je o sedm let mladší. Před dvěma lety jsme se rozhodli, že bychom chtěli miminko a když jsme hledali větší bydlení, moji rodiče nám řekli, že si můžeme předělat spodní část domu a bydlet u nich. Líbilo se nám to, a tak jsme souhlasili. Nebylo potřeba tam toho moc měnit, vyměnila se jen podlaha a já vymaloval, a nakonec jsme koupili akorát kuchyň.

Jak Adéla porodila, byl jsem opravdu šťastný, že máme zdravou dceru a s mým bratrem Filipem (30) a našimi kamarády jsme to šli patřičně zapít. Bratr je svobodný, žádné děti nemá a hodně času tráví u rodičů. Přijíždí vždycky po práci a o víkendu tu kolikrát spí. Všechno bylo v pohodě, než jsme my tři seděli jednou venku v altánu a bavili se, když Adéla vyndala z kočárku malou, že ji bude kojit.

Zaskočilo mě to

Myslel jsem původně, že se otočí, ale ona v pohodě vyndala celé prso z trika a přiložila malou. Filip na to koukal a ona se s ním dál normálně bavila. Říkal jsem jí, ať se trochu zahalí, ale rozesmála se, že to je přeci přirozené. Filip se přidal: „Mně to nevadí“ a debata pokračovala. Jak dokojila, dala malou zase do kočárku, a až pak se konečně zahalila. Doma jsem jí říkal, že to bylo přehnané, ale samozřejmě jsem byl za špatného já. „Když jíš, tak se také neotáčíš, je to naprosto normální,“ argumentovala a já to chápal, ale nadhodil jsem, že to Filipovi určitě bylo trapné, jen nic neřekl. „Nesmysl, prosím tě, vždyť je to rodina“ a dál se o tom nemínila bavit. Pustil jsem to z hlavy.

Když jsem další den přišel domů, Filip seděl u nás v kuchyni a Adéla před ním opět kojila. Malá se u toho vztekala a ona se odhalila celá, aby jí zkusila dát i z druhého. Snažil jsem se odvést Filipovu pozornost, ale ti dva se mezi sebou bavili a já v duchu zuřil. Možná měla pravdu, že dělám z komára velblouda, protože jsme rodina, ale pohled na Filipa, který hypnotizuje Adélu, jak má všechno venku, mě neskutečně vytáčel.

Jsem snad blázen já?

Takhle jsem je vídal vlastně pořád, až mi to začalo připadat normální. Minule už to ale Adéla přehnala. Vystupoval jsem zrovna z auta, když jsem slyšel ze zahrady smích a Adélu, jak křičí: „Dělej, rychle.“ Popoběhl jsem, abych zjistil, co se děje, a na ten pohled asi nikdy nezapomenu. Bylo teplo, takže Adéla tam seděla jen ve spodním dílu od plavek, jinak byla celá nahá a Filip jí hadrovou plínou utíral mléko z druhého prsa, které se jí přirozeně spustilo během kojení.

Byla to chvilička, pak si plínu Adéla vzala sama, ale ten moment, kdy jí to utíral, jsem myslel, že vylítnu z kůže. Začal jsem na ně křičet, že už to přehání, ale oba se na mě utrhli, abych neděsil malou a nebyl žárlivý. Já už nevím, co mám dělat, ale opravdu mi to už nepřijde normální. Vím, že je kojení je důležité a vím, že Filip je rodina, ale těším se, až přestane.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články