Jana (26): Řekl, že chce, abych vypadala jako jeho bývalka. Poslechla jsem a pak se nestačil divit

Jana (26): Řekl, že chce, abych vypadala jako jeho bývalka. Poslechla jsem a pak se nestačil divit

Jana se seznámila s Michalem a zamilovala se do něj na první pohled. Věřila, že on to má stejně, ale pak narazili na jeho bývalou přítelkyni a od té doby Michal Janě naznačoval, že by se jí mohla více podobat. Jana ho nakonec poslechla a Michal se nestačil divit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 09. 2020 13:30

Do Michala jsem se zamilovala na první pohled. Působil jako strašný drsňák, ale když jsem se s ním dala do řeči, byl úplně jiný. Byl hodný, pozorný a mně se ta kombinace příjemného chování a drsného vzhledu moc líbila. První dny mi dokonce psal zamilované básničky.

Byli jsme jako hrdličky, než jsme asi po třech měsících narazili na jeho bývalou přítelkyni. V ten moment mě trochu píchlo u srdce, protože když jsem viděla, jak se spolu baví a na rozloučenou se objali, nelíbilo se mi to ani trochu. Michal mě s ní od toho dne začal srovnávat. Ze začátku vždycky jen nadhodil, jestli bychom nešli třeba na motokáry, což se mi nechtělo. Jak jsem odmítla, rýpl si, že to je škoda, s Dančou totiž chodil na motokáry často.

Pořád mě s ní srovnával

Pak zase navrhl další program, někdy jsem se přizpůsobila, ale ne všechny nápady se mi zamlouvaly, na takové, které jsem odmítla, opět reagoval tak, že Danča s tím problém neměla. Začalo mě to štvát a utrhla jsem se na něj, že já nejsem nějaká Danča, ale Michala jsem měla ráda a nechtěla jsem o něj přijít, tak jsem čas od času na nějakou hloupost přistoupila.

Po nějaké době jsme na ni opět narazili, působila strašně přátelsky, dokonce se bavila i se mnou a jak odcházela, Michal z ní nemohl spustit oči. Poté přišel s tím, jestli bych si nechtěla obarvit vlasy, prý by to byla příjemná změna. „Tobě by strašně slušely blonďaté. To by vypadalo hrozně sexy.“ Nemusím snad ani říkat, že Daniela je blondýna jak poleno. Hustil to do mě tak dlouho, že jsem to fakt zkusila a Michal mě zasypal lichotkami. Přiznávám, že to nevypadalo špatně a slušelo mi to.

Nestačilo mu to

Jenže po vlasech se zaměřil na moje oblečení a postavu. Prý bych se mohla někdy odvázat a zkusit něco vyzývavějšího, ale to bych musela trošku zhubnout. „Danča nosila často džínové šortky a mě to strašně přitahuje,“ zase mi předhodil bývalku. Uvědomila jsem si moc dobře, že ze mě chce mít jen její kopii a jeho láska ke mně nebude tak horká, jak jsem si myslela. Na místě jsem se s ním chtěla rozejít, ale napadlo mě, že mu dám lekci. Trvalo mi, než jsem něco shodila a trochu se vyrýsovala, ale výsledek stál za to a sama jsem byla překvapená, jak mi to sluší. Byla jsem spokojená i předtím, ale je pravda, že takto jsem vypadala lépe.

Když jsem si udělala vlny, vzala sexy tílko a džínové šortky, Michalovi zářily oči. „Tak co? Vypadám už jako Daniela?“ Michal moji narážku vůbec nepochopil, dokonce z něj vypadlo „No úplně. Ještě líp,“ sápal se po mně a chtěl se pomilovat. Bylo to absurdní. Poděkovala jsem mu za to, že mě dokopal zlepšit postavu, obarvila si vlasy zpět na hnědo a teď mám přítele, kterému se líbím taková, jaká jsem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články