Eliška (28): Přítel mě nutil, abych flirtovala s jinými muži. Teď ale přišel s dalším požadavkem

Eliška (28): Přítel mě nutil, abych flirtovala s jinými muži. Teď ale přišel s dalším požadavkem

Eliška se nám svěřila s poněkud zvláštním přáním jejího přítele Viktora. Ten ji totiž jednou viděl, jak se baví s cizím mužem, a místo toho, aby se rozzlobil, tak se mu to líbilo. Nutil Elišku, aby před ním flirtovala s jinými muži, a ona to brala z počátku jako nevinnou hru, protože z její strany o nic nešlo. Viktor ovšem přišel s dalším návrhem.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 19. 09. 2020 16:30

S Viktorem chodím rok a půl, poznali jsme se v práci a jako první mě začal svádět on. Flirtovali jsme spolu dva měsíce, než k něčemu došlo, a náš vztah jsme mezi kolegy tajili. Po půl roce jsme spolu začali bydlet. Když jsme se šli jednou pobavit s přáteli, šla jsem k baru pro pití a tam se se mnou dal do řeči cizí chlápek. Pořád mi cosi hučel do ucha a já mu taktně vysvětlovala, že jsem zadaná. On se naštěstí choval slušně, pak mě chytl kolem ramen a zašeptal, ať se tedy nezlobím. Nezlobila jsem se, bylo mi to jedno, vzala jsem drinky a vrátila se k ostatním.

Viktor si mě k sobě přitáhl a zajímal se, kdo byl ten chlap. Řekla jsem mu, k čemu došlo, a chtěla se dál bavit, on ale dokola rozebíral, co všechno mi říkal, jestli se mi líbil a podobné nesmysly.

Líbilo se mu to

Nepřestal s tím ani doma, a i přesto, že jsem mu opakovala, že jsem s ním neflirtovala, ta představa ho vzrušila. Večer jsme se pomilovali jako už dlouho ne. Ne, že by to doposud bylo špatné, ale tentokrát byl Viktor úplně jiný. Další víkend jsme šli zase s přáteli ven a Viktor mě poslal, abych zašla pro pití. V tom baru to tak chodí, že se chlapi hned seznamují, takže si vedle mě opět někdo stoupl a pozdravil mě. Já na to ale neměla náladu, odsekla jsem, že nemám zájem a hleděla si svého.

Viktor mě ale poprosil, jestli bych nemohla zajít znovu k baru a jen se s někým laškovně bavit. Nic víc, nic míň. Bylo vidět, jak mu září oči, a tak jsem šla. Jak jsem se s jedním chlápkem bavila, najednou se objevil Viktor, otočil mě k sobě a začal mě líbat. Před tím chlápkem hrál, že je někdo cizí a mně se to svým způsobem také zalíbilo. Líbali jsme se tak vášnivě, že jsme se ani nešli rozloučit s přáteli a šli jsme rychle domů, kde jsme měli opět žhavou noc.

Dělali jsme to pořád

Takto jsme to dělali v podstatě pořád. Nebyla to už jen záležitost víkendových akcí, ale Viktor ode mě flirtování s jinými muži vyžadoval i na obědě v restauraci nebo v obchodě. Jenže nedávno za mnou přišel s jinou prosbou. Když jsme se milovali, přestal a navrhl mi, abychom příště nějakého chlapa pozvali k nám domů. Tady pro mě skončila veškerá legrace, protože něco jiného je, když s někým naoko flirtuji a mám to pod kontrolou, a druhá věc je s ním spát, zatímco se Viktor dívá nebo se nedej bože přidá. To bych nezvládla, jak morálně, natož fyzicky.

On mě ale pořád prosí, občas mi pustí erotický film, který je podle jeho fantazie, dokonce mi navrhuje, že to může být klidně nějaký kamarád, abych k němu měla důvěru. Já se zdráhám, protože tohle je něco, na co ještě nejsem připravená. Nechci o něj ale přijít.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články