Robert (34): Každý rok jsme měli pánské jízdy, kde se děly šílené věci. Zvrtlo se to, už tam nemůžu

Robert (34): Každý rok jsme měli pánské jízdy, kde se děly šílené věci. Zvrtlo se to, už tam nemůžu

Pánské jízdy jsou ožehavé téma. Mnohé ženy je nemají rády, muži je vyhledávají. Robert se nám svěřil, že se svou partou přátel pořádali takové akce každý rok a děly se tam věci, které by přítelkyně nepřekously. Poslední akce se ale zvrtla a Robert už tam jezdit nemůže. Proč?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 09. 2020 16:30

Přiznávám, že jsem to byl já, kdo přišel s nápadem jednou za rok zorganizovat pánskou jízdu a trochu se vyventilovat. Inspirovalo mě k tomu hodně filmů a pokaždé, když jsem nějaký viděl, v duchu jsem záviděl. Navrhl jsem to kamarádům a vyrazili jsme na horskou chatu. Bylo nás sedm. Přítelkyni Simonu jsem měl rád, ale být tam bez ní byl prostě balzám na duši.

Většinu času jsme popíjeli, hráli poker a kouřili. Tohle mi ke spokojenosti stačilo, domů jsem se vrátil jako znovuzrozený. Simona měla trochu kyselý výraz a sondovala, co všechno jsme dělali, ale ujistil jsem ji, že může být v klidu.

Další jízda byla akčnější

Druhou akci pořádal Petr a tentokrát se jelo k vodě. Vedle nás byla ubytovaná skupinka mladých slečen a kluci se s nimi dali do řeči. Hned jsme s nimi začali pít a večer se to mezi sebou nějak promíchalo. Petr chlapy svolal ven a řekl, že co se bude dít na pánských akcích, to se naše přítelkyně nedozví. Pak chytl za ruku jednu holku a zmizel s ní v pokoji. Já se držel zpátky, i když se po mně jedna sápala. Ráno se všichni předháněli v tom, která byla lepší, a já s Alešem jsme byli jediný, kdo zůstali věrní.

Třetí rok měl na starosti Milan a vymyslel, že bychom mohli jet na víkend do Holandska. Tam už to nabralo větší grády a já se spustil také. Kluci sehnali marihuanu a šlo se do nočního klubu. Prohýřili jsme celý víkend a domů jsem přijel totálně vyčerpaný. Sabina se se mnou tři měsíce na to rozešla, o svém úletu jsem jí neřekl, prostě jsme si už neměli co říct.

Některé věci ani nemůžu prozradit

Od té doby se kluci špičkovali, kdo vymyslí brutálnější akce. Víkend se změnil na týdenní dobrodružství. Nebudu se detailněji rozepisovat, ale vždycky to zahrnovalo cizí ženy, alkohol a sem tam něco pro povzbuzení. Aleš se bavil také, ale od žen si držel odstup a my ostatní si užívali, co to šlo.

Na šesté akci se to ale zvrtlo. Tehdy jsme šli s Alešem do jednoho klubu, kluci se šli podívat jinam a měli jsme si dát vědět, kde to je lepší. U baru jsme si dali panáka, pak druhého a Aleš objednal další. Přišlo mi to tam divné, ani jedna žena na obzoru. Že to je gay bar, jsem si uvědomil až poté, když mě někdo pohladil po zadku. Byl to Aleš. Přitiskl se mi na tělo a řekl, že bychom se mohli odvázat trochu jinak. „Co děláš, ty vogo,“ zíral jsem na něj a on mi vlepil pusu. Utekl jsem odtamtud, co nejrychleji to šlo. Po návratu mi od něj chodily zprávy, kde se omlouval a prosil, abych to neříkal. Na další akci už jet nemůžu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články