Eva (29): Řekl, ať mu dám klíč, že ráno přijde a já můžu spát. Čekala jsem žhavé probuzení, byl to šok

Eva (29): Řekl, ať mu dám klíč, že ráno přijde a já můžu spát. Čekala jsem žhavé probuzení, byl to šok

Eva se nám svěřila s poněkud zvláštní historkou, kterou zažila se svým sousedem. Randili spolu dva měsíce, když ji během návštěvy poprosil, aby mu dala klíč, že se ráno staví a ona může dál nerušeně spát. Eva mu ho dala a těšila se na žhavé ranní probuzení. Místo toho měla šok.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 03. 09. 2020 16:30

Petra jsem potkala, když jsem se nastěhovala do nového bytu. Viděl, jak na chodbě zápasím s krabicemi, a nabídl se, že mi pomůže. Chtěla jsem mu dát alespoň flašku něčeho dobrého. Petr si ji vzal a řekl, že ji otevře jedině, pokud si dám s ním. Znělo to slibně. Petr byl dětský doktor, navíc fešák, tak jsme se domluvili a já večer zvonila u jeho dveří.

Večer jsme si příjemně povídali a na rozloučenou se políbili. Od toho dne jsme se vídali denně. Bylo tak snadné vyjít prostě dvě patra výš a nemuset se trmácet kdo ví kam. Petr na mě kolikrát zvonil i ráno, jak šel do práce, stihli jsme si jen dát pusu a večer jsme opět byli spolu. Sex s ním byl báječný. Po měsíci jsem cítila, že ho mám opravdu ráda a ani mi nevadilo, že je rozvedený a má sedmiletou dceru. Jednou jsem ji dokonce hlídala a moc jsme si rozuměly.

Nemohla jsem se dočkat

Když jsme tak u mě leželi v posteli, Petr si odskočil, já dolila víno a pustila film. Shlédli jsme prvních dvacet minut, pak jsme se na sebe opět vrhli. Když se šel obout, že už půjde, ještě nakoukl do pokoje a řekl: „Prosím tě, půjčila bys mi svůj klíč? Já bych ráno přišel, ale ty nemusíš ani vstávat. Pak ti ho tu nechám“ a já nechápala, co má za lubem. Nechtěl mi to prozradit, jen se smál, že nemusím všechno vědět a opravdu se nemám čeho bát. Samozřejmě, že jsem mu ho dala. Šla jsem se vysprchovat a oblékla jsem si tu nejhezčí košilku, abych ráno v posteli vypadala hezky. Představa, že mě probudí sexem, se mi moc líbila.

Jenže ráno jsem spala jako zabitá a vůbec jsem ho neslyšela přijít. Vzbudila jsem se, až jak mi zvonil budík a šla jsem do koupelny. Tam jsem dostala šok.

Tohle bych nikdy nečekala

Petr klečel na zemi a drhl můj záchod jak zběsilý. Vyděšeně jsem na něj koukala a nerozuměla, co to má být. „Ty jsi vstala dřív. Už to budu mít“ dodal a pokračoval v práci. „Proboha proč mi čistíš záchod?!“ vyjekla jsem a on řekl, že už se nemohl dívat na to, jak je špinavý, a styděl se mi to říct, tak ho chtěl umýt sám. To se mě samozřejmě strašně dotklo, protože nejsem žádná špína, ale Petr si trval na svém, že podle umyté toalety hodnotí lidi a kdyby mě neznal, nemyslel by si o mně kvůli tomu nic dobrého.

Takovou potupu jsem ještě nezažila. Tak já se večer nachystám na divoké ranní milování a on mi přijde drhnout záchod, který to podle mě ani nepotřeboval? Pakovala jsem ho z bytu, co nejrychleji to šlo a během dne jsem mu napsala, ať už za mnou nechodí. Od té doby je mi strašně nepříjemné chodit ven, abych ho nepotkala. Vždycky se snažím rychle zmizet, ale možná by bylo lepší, kdybych si opět sbalila krabice a našla si něco jiného.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články