Nela (25): První setkání s rodiči partnera dopadlo katastrofálně. Měla jsem na sobě jen ponožky

Nela (25): První setkání s rodiči partnera dopadlo katastrofálně. Měla jsem na sobě jen ponožky

Většina lidí je z prvního setkání s rodiči partnera nervózní a snaží se na to dopředu nějak připravit. Nela měla na přípravu jen pár sekund, protože je rodiče vyrušili, zrovna když byli s přítelem v nejlepším. Přečtěte si její zážitek.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 08. 2020 16:30

S Jirkou jsem začala chodit loni na konci listopadu. Potkali jsme se u stánku, kde jsem vypomáhala tetě s prodejem svařáku. Jirka mi padl do oka hned a bylo vidět, že já jemu také, protože pro svařák si přišel třikrát během hodiny. Vyměnili jsme si čísla a pak jsme spolu šli na rande.

Protože jsme se znali teprve krátce, neměli jsme v plánu si dávat k Vánocům hromadu dárků, zato konec roku jsme plánovali oslavit řádně. O Silvestru jsme se sešli u něj doma, protože rodiče byli u známých a přišlo i pár kamarádů. Nejprve jsme trochu popíjeli doma a po deváté jsme vyrazili do centra. Nepočítali jsme ovšem s tím, že v tom našem městě bude všechno zavřené. Máme tu pouze tři podniky, kam se dá jít, a všude bylo zhasnuto. Ani místní večerka nebyla otevřena a my z toho byli značně naštvaní.

Vymysleli jsme tedy jiný plán

Kluci se obviňovali navzájem, že to mohl alespoň někdo zjistit, načež Jirka prohlásil, že půjdeme k němu domů. „Rodiče zásoby mají, hudbu pustíme, tak budeme slavit tam.“ Ze začátku jsme pouštěli nahlas písničky a blbli jsme. Dělali jsme scénky z filmů a hráli různé hry, ale ještě před jedenáctou dva kluci odpadli, kamarádka se pohádala s přítelem a naštvaně koukali na televizní estrádu a poslední tři spolu hráli poker.

My jsme se tedy s Jirkou odebrali do pokoje a začali jsme se mazlit. Přirozeně to vedlo k sexu a bylo nám jedno, že jsou ostatní vedle, stejně si nás nevšímali. Shodli jsme se, že by bylo hezké mít sex poslední den roku a po přípitku si dát druhé kolo a oslavit tak rok nový. Jak jsme se oddávali milování, najednou se ozval z obýváku křik.

Takto jsem si to nepředstavovala

Jirka ztuhl: „To byla máma“ a shodil mě ze sebe. Já byla tak v šoku, že jsem nevěděla, co dřív, a nenapadlo mě nic hloupějšího než začít ponožkami. Když jsem hledala ostatní kusy oblečení, rozrazily se dveře a v nich stála nejen máma, ale přispěchal i táta. Máma rozsvítila a jak jsem je poprvé spatřila, neuvědomila jsem si, že jsem nahá, jelikož jsem se snažila skrýt to, že jsem opilá. Hbitě jsem jí podala ruku a zazubila se: „Nela“ a ona potřásla mou rukou s pootevřenou pusou. Táta se přidal, a až z jeho pohledu mi došlo, že mám na sobě pořád jen ty ponožky. Hanbou bych se propadla.

Když jsme přišli do obýváku, tam už vedle sebe seděli všichni kamarádi a mně to přišlo komické, jako kdybychom nebyli ještě plnoletí. Nakonec bylo minutové kárání, a pak táta pustil hudbu a za půl hodiny jsme si všichni připíjeli na nový rok. Nešlo si nevšimnout, jak zvláštně se na mě tatínek při přípitku koukal. My jsme s Jirkou pořád spolu, s rodiči máme dobrý vztah, ale myslím, že letošního Silvestra si v tomto duchu nezopakujeme.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články