Gábina (35): Občas při milování myslím na bývalého. Bylo to v pohodě, než jsem provedla hloupost

žena
Zdroj: Pixabay.com

Gábina chodila pár let s Davidem, pak se ale rozešli a ona potkala Tomáše. Toho si vzala a mají spolu čtyřletého syna. Doma je u nich všechno v pohodě a Gábina si s Tomášem rozumí, jen tu a tam v posteli myslí na svého bývalého. Měla to dlouho pod kontrolou, jenže jednoho dne se trochu zapomněla a dodnes lituje, co provedla.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 07. 2020 16:30

Můj vztah s bývalým přítelem Davidem byl hodně bouřlivý. Hotová italská domácnost. Sice u nás nelétaly talíře, ale hodně jsme se hádali, a ještě raději se udobřovali. V tom byl David opravdu dobrý a myslím si, že právě díky sexu jsme spolu vydrželi dlouho.

Jenže jak jsem byla starší, už jsem neměla takové nervy a nebavilo mě pořád něco řešit. S Davidem jsem se rozešla a chtěla si dát dlouhou pauzu od mužů. Jenže asi za dva měsíce jsem poznala Tomáše a zamilovala se. Byl tak hodný, klidný a pozorný. Měli jsme krásnou svatbu a po ní se nám narodil Tadeáš (4). Všechno u nás doma bylo naprosto v pořádku, hádali jsme se málokdy, a když už, tak to probíhalo v klidu a kultivovaně. Žádná dramata. Usmířili jsme se vždycky slovně, jako normální dospělí.

Rozehrál moji fantazii

Po hodně dlouhé době jsem jednoho dne potkala Davida v obchodě. Prohodili jsme spolu pár slov, řekli jsme si, jak se nám daří, a já si všimla, jak si mě prohlíží. Znervózněla jsem z toho a řekla jsem mu, že jsem už holt matka a trochu jsem se změnila. Ale on se na mě podíval a s vážnou tváří řekl: „Náhodou, maminy jsou sexy, a ty obzvlášť“ a odešel. Přiznávám, že jsem z té věty byla hotová a hodně mě to nabudilo. Večer jsem mrkala na Tomáše, abychom si v ložnici zadováděli, a celou dobu jsem myslela na Davida. Nešlo to pustit z hlavy a i Tomáš si všiml, že jsem byla tentokrát víc divoká.

Nepraktikovala jsem to takhle často, ale občas se chtěl Tomáš milovat, když jsem na to zrovna neměla pomyšlení. Já ho nikdy neodmítala, takže když jsem ležela v posteli a nemohla se naladit, začala jsem zase myslet na Davida a šlo to samo. Jinak mě sex s Tomášem baví, ale prostě tohle fantazírování mě spolehlivě dovede tam, kam potřebuji.

Ujelo mi to

Když jsem měla narozeniny, vyrazili jsme si celá rodina do luxusního wellness hotelu. Tomáš zamluvil nádherný pokoj s terasou a byla tam dokonce vířivka. Když Tadeášek usnul, hupsli jsme do ní a nalili si šampáňo. Já to už docela cítila a začala jsem být krapet odvázaná. Vím, že jsem navrhovala Tomášovi takové věci, které by mě zastřízliva asi nenapadly. Když jsem byla zrovna v nejlepším, zapomněla jsem na svět kolem sebe, v hlavě jsem se oddávala divokým orgiím s Davidem a na konci jsem velmi nahlas vykřikla jeho jméno. Došlo mi to samozřejmě hned v závěsu.

Tomáš se bleskurychle zvedl a začal být vzteklý: „Davide?! To myslíš bývalého?“ a já se snažila celou situaci uklidnit. Přiznala jsem, že jsem ho jen jednou potkala v obchodě a opravdu spolu nic nemáme. „Asi jsem si na to omylem vzpomněla a zůstalo mi to v hlavě.“ No, neusínalo se nám zrovna nejlépe, Tomáš se vážně urazil a nemluvil se mnou. Druhý den to bylo malinko lepší, ale asi mě trestá, protože už jsme se dlouho nemilovali. Tak nevím, uvidím, jak to dopadne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články