Filip (36): Švagrová mě učila jógu, ale časem jsme našli něco lepšího. Bratr to ještě neví

Filip (36): Švagrová mě učila jógu, ale časem jsme našli něco lepšího. Bratr to ještě neví

Filip chtěl využít toho, že se jeho švagrová věnuje józe, a tak by mu mohla pomoci od bolesti zad. Jenže jejich společné cvičení se zvrtlo a Filipův bratr to ještě neví.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 11. 2020 18:00

Poslední roky mě začaly trápit bolesti zad. Chodil jsem občas na rehabilitace, ale nijak výrazně mi to nepomohlo. Švagrová mi jednou řekla, že by mi mohla ukázat, jak se cvičí jóga.

Přemluvila mě

Nejdříve jsem o tom nechtěl ani slyšet. Když Lucka řekla slovo jóga, představil jsem si hned nějaké šamanské věci, ale ona mě vyvedla z omylu. Sama se tomu cvičení věnuje už pár let, a když mi na internetu ukázala nějaké cviky, řekl jsem, že do toho nakonec půjdu.

Nebylo to tak lehké

Lucka (28) je manželka mého bratra Vaška. Brali se před třemi lety a já si říkal, kde taková mlaďounká, pěkná holka sbalila řidiče kamiónu. Ne, že bych to povolání shazoval, to v žádném případě, ale Vašek byl pořád pryč, domů jezdil jednou za čtrnáct dní. Lucka ale jeho práci tolerovala, i když byla pořád sama.

Takže jsme se jednoho dne domluvili, že se sejdeme u nich doma. Když jsem přišel, všude bylo hrozné teplo a ona říkala, že je důležité, abychom se prohřáli. Na sobě měla legíny a nějaké sportovní triko nad pupík. Ačkoliv se mi ty cviky zdály na internetu lehké, ve skutečnosti mi to moc nešlo. Lucka mě u toho učila dýchat do břicha, ale já to pořád nechápal, tak šla ke mně, dala mi na břicho ruku a dýchala se mnou. Naše hodina se mi líbila a už jsem se těšil na další. Se zády jsme sice nic neudělali, ale ona říkala, že to přijde.

Nešlo to vydržet

Na další hodině jsme už dělali těžší cviky a já se na ni koukal, co mám dělat. Jak si přede mne klekla a prohnula se v zádech, nekontrolovatelně mě pohled na ni vzrušil a neměl jsem to jak skrýt. Snažil jsem se cvičit a nemyslet na to, ale pak mi poručila, abych si lehl na záda, a všimla si toho. Podíval jsem se na ni a chtěl jí to nějak vysvětlit, ale začali jsme se najednou líbat a místo jogínských pozic jsme našli takové, které jsem zase bravurně ovládal já.

Lucka z toho potom byla špatná a chtěla naše hodiny zrušit, ale prosil jsem ji, že se opravdu budeme věnovat józe. Jenže na dalším cvičení měla na sobě bílé legíny, které prosvítaly, a já z ní nemohl spustit oči. Byla krásná a voněla tak, že jsem to zase nevydržel a divoce jsme se milovali na podlaze. Takto spolu cvičíme dvakrát týdně, na záda jsem dočista zapomněl. Opravdu mě ale trápí, že je to žena mého bratra.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články